Hold kæft og skriv i vores bogcaféer hver torsdag

23. august 2023
Fra 24. august er der hver torsdag fra kl. 15 Shut Up & Write i alle tre bogcaféer. Konceptet er simpelt: Du mødes med andre skriveglade folk på en café, snupper en kop kaffe og skriver. Her er der ingen workshops, foredrag eller kritik. I stedet er der kun en eneste regel: Ti stille og skriv!

Hvordan foregår eventet hos Byens Forlag?

Kl. 15 starter eventet med, at folk introducerer sig selv og fortæller, hvad de har tænkt sig at arbejde på. Derefter startes timeren, og der skrives fokuseret i to skrive-sessioner á 30 min med en pause i midten. Til slut er der mulighed for kort at dele, hvad man har fået skrevet den sidste time.

Derefter er man velkommen til at blive og hygge – og møde andre skrivende.

Hvad skal jeg medbringe?

Medbring, hvad du foretrækker at skrive på; din bærbare computer, iPad eller din yndlingskuglepen og notesbog. Medbring en form for skribleri, du vil arbejde på. Om det er en bog, et digt, specialet eller en jobansøgning du arbejder på, spiller ingen rolle.

Hvis du let bliver forstyrret af baggrundsstøj, kan det være en idé at medbringe et par høretelefoner. Stikkontakter og wi-fi er som altid frit tilgængeligt.

Indkøbskurv
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit næste køb i vores webshop. Vi sender dig ikke mere end én mail om måneden, og du får som abonnent nyheder, indblik og gode tilbud.