Hvad er Byens Forlag?

Byens Forlag er et forlag, men også tre bogcaféer, skæve arrangementer og tanker samt åbne døre ind til et rum, hvor der bliver produceret litteratur for alle.

Ligesom byen er et hektisk sted fyldt med kontraster, er Byens Forlag det. Vi laver temabøger om fodbold, musik, bodegaer, tatoveringer, bydele med mere, ligesom vi udgiver tidsrelevante romaner, digtsamlinger, YA, børnebøger, og hvad der ellers dukker op på vores radar. Vi skeler ikke nødvendigvis til genrer eller på forhånd velprøvede formater eller forfattere. Der er ikke én rigtig måde at tænke litteratur eller at være forlag på. Det vigtigste for os er, at bøger er resultatet af nogens ide, nogens hjerteblod og nogens fordybelse.

Vores bøger ser vi gerne i de miljøer, hvor de hører hjemme. Ud over hos boghandleren finder du derfor vores bøger på museer, værtshuse, i tøjbutikker, på vinbarer og andre steder, som står klar til at lukke litteraturen ind. Der er ikke det sted, hvor det er for skørt at sælge en bog.

Vi gemmer os ikke i traditionelle kontormiljøer på femte sal bag søjler og marmorfacader, men arbejder i gadeplan i vores små hyggelige og uhøjtidelige bogcaféer, hvor vi serverer kaffen, samtidig med at vi brygger på din næste læseoplevelse.

Vi er Byens Forlag, og du finder os i København, Aarhus og Vejle, hvor vores tre bogcaféer og redaktioner befinder sig.

– Forlægger Thomas Aagaard Skovmand og Byens Forlags redaktioner.

Indkøbskurv
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit næste køb i vores webshop. Vi sender dig ikke mere end én mail om måneden, og du får som abonnent nyheder, indblik og gode tilbud.