BYENS

Byens Forlag er et anderledes forlag. Vi tror på, at der er brug for et alternativ til mastodonterne.
Vi er et mindre forlag, der tør tage større chancer.


Bøger holder
Bøger er blivende værker. Litteraturen kan noget, som de hurtige medier, vi omgiver os med til hverdag, aldrig kommer til at kunne. God litteratur vækker følelser, brænder sig fast og kan ikke slettes fra erindringen. Derfor eksisterer bøger også om 10 eller 50 år. Det vil vi gerne være med til at sørge for.

Bøger skal være lækre
Selvom man er et mindre forlag, kan man godt lave bøger, der ligner en million. Vi lægger stor vægt på, at alle vores bøger skal være flot håndværk. Og fordi ordene ikke gør det alene, samarbejder vi med topprofessionelle grafiske designere, fotografer og trykkerier, der leverer den bedste kvalitet.

Bøger er ikke kun bøger
Litteraturen skal ud til folket! For os er det slet ikke nok at få bogen trykt og håbe på, at boghandlerne vil bestille den hjem og give den en god placering. Vi eksperimenterer hele tiden med nye måder at få litteraturen ud på. Personlige oplæsninger, en mobil kaffebar og megafon er bare nogle af de ting, vores våbenlager gemmer på. Vi tænker hele tiden på, hvordan vi kan lave skæve events, der kan være med til at gøre litteraturen levende og overraskende: I november 2020 kunne man bestille en forfatter til at læse op gennem ens brevsprække! Og så er vores kontorer tre bogcafeer rundt i landet, hvor du også er velkommen!

Kort fortalt:
Vi laver bøger, fordi vi ikke kan lade være.
Og fordi der ikke er andre, der gør det helt som os.

Se alle vores titler her

Samarbejder
Vi samarbejder altid gerne med boghandlere og andre, der har lyst til at forhandle vores bøger. Kontakt os, og så laver vi en aftale.

Vi arbejder sammen med bl.a. Tales, der forhandler en lang række af vores bøger:
https://tales.dk/forlag/byens-forlag/
Er BYENS en cykel?
Ja, BYENS har landets eneste rullende kaffebar. En hyggelig ladcykel med kaffe, bøger og kage. Læs mere


Er BYENS en kaffebar?
Ja, i København, Århus og Vejle har vi vores arbejdssteder, der også er kaffebarer. Her kan du få kaffe serveret af en redaktør eller forfatter. Læs mere


Er BYENS en besøgsven?
Ja, vi kommer gerne og giver skoler, foreninger, virksomheder, private m.fl. en unik litterær oplevelse, når der er fest, teambuilding eller lign. Læs mere