Byens Forlag søger praktikanter

19. februar 2021

Vil du være akademisk praktikant på et forlag?

Har du lyst til at prøve at arbejde i en bogcafé, beskæftige dig med manuslæsning, redigering, korrektur, salg, PR og utraditionelle events? Så skulle du overveje at blive praktikant hos Byens Forlag.

Du kommer til at arbejde i og omkring en af vores bogcaféer, der ligger i Vejle, København og Aarhus. Her vil du have daglig kontakt med læsere, forfattere og kaffedrikkende gæster. Du vil være involveret i bogudgivelser fra a til z, herunder pressearbejde og opsøgende bogsalg.

Byens Forlag er et dynamisk og innovativt forlag med mange forskellige aktiviteter og idéer - du vil derfor få et fint indblik i forlagsverdenen, og vi er heller ikke bange for at give dig ansvar for egne projekter.

Som akademisk praktikant kommer du til at være hos os 18-27 timer om ugen. Praktikken kan sagtens tilpasses andre aktiviteter som fritidsjob, studieopgaver, specialeskrivning og lign. Vi er fleksible, og en andel af timerne kan lægges som hjemmearbejdstimer.

Det vigtigste for os er, at du har lyst og er motiveret.

Kort ansøgning og eventuelle spørgsmål sendes til os på info@byensforlag.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit næste køb i vores webshop. Vi sender dig ikke mere end én mail om måneden, og du får som abonnent nyheder, indblik og gode tilbud.