Byens Forlag inviterer til bogsjov i vinterferien

11. februar 2022

Under titlen ”Legende litteratur” inviterer Byens Forlag i uge 7 inden for til sjov med bøger, højtlæsning og sproglege. Det foregår i forlagets bogcafé Borggade 5 i Aarhus C.

Mandag er der højtlæsning for små børn op til 5-6 år. Samtidig med læsningen får børnene tegnesager udleveret, og så gælder det om at tegne til fortællingerne, de lytter til. En prøvelse for koncentrationsevne og fantasi. Det foregår fra kl. 13 til 15.

Tirsdag mellem kl. 15 og 16 besøger Børnebogsforfatter og ballondyrkunstner Marcus ”Skovfar” Øland caféen og opfører et underholdningsshow baseret på en kæmpeudgave af sin børnebog ”Hakke-Hans lægger et æg”. Han har selvfølgelig også balloner og pumper med sig, så man har mulighed for at få et sjovt ballondyr med hjem. ”Skovfar” har 10 års erfaring som ballondyrkunstner og skrev i 2021 en bog om emnet.

Torsdag kan man opleve konceptet ”Jeg mangler ord”, hvor scenekunstnerne Louise og Emil Christiansen indtager scenen med improviseret teaterstykke på baggrund af ideer, som publikum beståede af børn mellem 3 til 12 år finder på. Hvordan ser det ud, når en lille ide inde i børnenes hoveder bliver til virkelighed for øjnene af dem? Kom ned mellem kl. 13 og 15 for underholdning i topklasse og højt energiniveau!

Alle arrangementer er gratis, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Indkøbskurv
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit næste køb i vores webshop. Vi sender dig ikke mere end én mail om måneden, og du får som abonnent nyheder, indblik og gode tilbud.