Shut Up & Write - København

9. november 2023

Hvad er Shut Up & Write?

Konceptet er simpelt: Du mødes med andre skriveglade folk på en café, snupper en kop kaffe og skriver. Her er der ingen workshops, foredrag eller kritik. I stedet er der kun en eneste regel: Ti stille, og skriv!

Hvordan foregår eventet hos Byens Forlag?

Eventet starter med, at folk introducerer sig selv og fortæller, hvad de har tænkt sig at arbejde på. Derefter startes timeren, og der skrives fokuseret i tre skrivesessioner á 30 min med to pauser imellem. Til slut er der mulighed for kort at dele, hvad man har fået skrevet.

Derefter er man velkommen til at blive og hygge – og møde andre skrivende.

Hvad skal jeg medbringe?

Medbring, hvad du foretrækker at skrive på: din bærbare computer, iPad eller din yndlingskuglepen og notesbog. Medbring en form for skribleri, du vil arbejde på. Om det er en bog, et digt, specialet eller en jobansøgning, du arbejder på, spiller ingen rolle.

Hvis du let bliver forstyrret af baggrundsstøj, kan det være en idé at medbringe et par høretelefoner. Stikkontakter og wi-fi er som altid frit tilgængeligt.

Vi glæder os til at se jer!

Indkøbskurv
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit næste køb i vores webshop. Vi sender dig ikke mere end én mail om måneden, og du får som abonnent nyheder, indblik og gode tilbud.