Vinderen

DKK 199,00

Roman af Rasmus Faber Lundberg

Udk. 22. maj 2020

Læseprøve

At vinde og tabe det hele

Som ung blev Mads Bjørn Sivert en landskendt skikkelse, da han i hele Danmarks påsyn vandt en svimlende lottogevinst. Mange år senere er han gået under jorden, skyggelagt af adressebeskyttelse og kappede bånd.

Da et mystisk foto tikker ind på TV 2, genoplives interessen for den gådefulde mangemillionær, og tv-stationen sætter sin bedste mand på sagen. Jesper Sølver – en ung, fremadstormende journalist – går kompromisløst til opgaven i jagten på endnu et scoop. Opslugt af historien søger Jesper dybere ind i rigmandens univers, og snart synes det umuligt at finde tilbage til virkeligheden.

Vinderen er en roman om den store gevinst, om frihedens fælder og begærets sug. Fortællingen løber gennem kølige redaktionsgange og Guatemalas dybe jungle til en bakketop i provinsen, hvor sandheden måske venter.

Vinderen
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938472
Udk. 22. maj 2020
Hæftet, 130 x 200 mm
312 sider / 199 kr
Redaktion: Alma Bay Skjoldborg

Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Vinderen_Rasmus Faber Lundberg

Forfatterportræt: Natalia Lorite

Rasmus Faber Lundberg, f. 1992, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han debuterede i 2017 med romanen Lad mig være på Byens Forlag. Vinderen er hans anden roman.


»Moren og faren var ikke fattige, men heller ikke rige. De var pæne, men ikke smukke, og den grønne fløjlssofa, som familien Bjørn Sivert høfligt insisterede på, at interviewet til TV 2 Nyhederne skulle finde sted i, var nydelig og ikke pralende. Mads sad i midten, da kameraerne tændte, men stod på en måde også lige ved siden af og kiggede ind på sig selv og sine forældre og manden med den lange, sorte mikrofonstang. Dette er at være forældre, havde Mads tænkt og set ansigterne glinse af stolthed og sved.«

Vinderen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinderen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...