Vi var engang

(4 kundeanmeldelser)

DKK 259,00

En ungdomsroman for voksne – en tragikomisk historie om kaos, kærlighed og kampen for at acceptere sorgens skygge.

Kategori:

Beskrivelse

500 px

Vi var engang

Pia Konstantin Berg

27-årige Mille er faret vild i sin egen verden. Hun burde være på vej ind i livet som en velfungerende og ansvarlig voksen, men hun ved bare ikke hvordan.

Dagene drukner i stedet i dåseøl, panikanfald, one-night-stands, angst og ugentlige besøg hos psykologen med de lidt for ungdommelige sko. Her forsøger hun at slippe skyldfølelsen over sin tvillingebror, Jeppes, tragiske død.

På psykologens opfordring skriver Mille et forsinket afskedsbrev til Jeppe, men brevet bliver hurtigt til to og tre … og pludselig kan hun ikke stoppe igen.

Vi var engang er en ungdomsroman for voksne – en tragikomisk historie om kaos, kærlighed og kampen for at acceptere sorgens skygge.

4 anmeldelser af Vi var engang

 1. Malou (verificeret ejer)

  Smuk og vigtig bog om livet – når det er svært, og når det bliver godt igen.

 2. Trine Andersen (verificeret ejer)

  En bog med helt fantastiske sproglige finurligheder, en bog der giver tårer i øjnene og høje latterbrøl, en bog man skal læse fordi den omfavner det uperfekte og viser de spæde skridt fra total mørke til et lysglimt af håb. Smuk bog!

 3. Bogrummet

  “Bogen om Mille er virkelig velskrevet, i den forstand at man føler utroligt meget med hende, og virkelig får ondt af hende undervejs. Beskrivelserne af hendes mange turbulente følelser rammer plet, og giver i al deres forvirring faktisk mening for læseren.

  Bogen beskrives på bagsiden som en ungdomsroman for voksne, og den beskrivelse er utroligt korrekt. Det er en letlæst bog, som man hurtigt får læst sig igennem, den omhandler livets problemer og viser, at livet som ung voksen på lige fod med teenagelivet faktisk ikke altid er lige let.”

  Læs hele anmeldelsen her: http://bogrummetwp.dk/boganmeldelser/vi-var-engang-af-pia-konstantin-berg/

 4. Rasmus L (verificeret ejer)

  “Vi var engang” er tragikomik på højt plan. Det er fortællingen om, at selvom det er skidt, kan det sagtens blive godt…
  Den er vanvittigt godt skrevet og flere gange tog jeg mig selv i at sidde og smile eller sågar grine.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...