Uro’erne kommer!

DKK 299,00

af Tom Guldbæk Olsen m.fl.

Udk. 11. august 2020

Selvom det næsten er tyve år siden, Uropatruljen blev nedlagt, husker mange den stadig som den mest kontroversielle enhed i det københavnske politivæsen nogensinde. Den autonome patrulje var omgærdet af mystik, og kun urobetjentene selv vidste, hvordan de arbejdede.

I Uro’erne kommer! har en række tidligere urobetjente valgt at sætte en stopper for hemmelighedskræmmeriet. De fortæller historien om Københavns Uropatrulje, deres opgaver, de farverige miljøer, de arbejdede i, og ikke mindst om deres deltagelse i de voldsomme konfrontationer på Christiania og med de autonome og bz’erne på Nørrebro.

Fortalt af Tom Guldbæk Olsen med indspark fra de tidligere urobetjente Stig Pedersen, Johnny Majgren, Claus Hjelm Olsen, Jan Rasmussen, Henrik Blandebjerg, Lars Lundberg, Henning Jessen, Ole Bertelsen, Preben Jørgensen og Per Jørgensen.

»Et fremragende tidsbillede (…)  Mange sjove, barske og hjerteskærende fortællinger. Bestemt en fantastisk bog, hvis man har interesse for True Crime-genren«
– Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uro’erne kommer
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938670
Udk. 11. august 2020
Hæftet, 142 x 220 mm
276 sider / 299 kr
Forsidemaleri: Lars Lundberg
Redaktion: Jonas Knudsen

Beskrivelse

Tommy Olsen_Uro'erne kommer!

Tom Guldbæk Olsen, f. 1950, var aktiv i Uropatruljen 1979-1982. Efter tiden i Uropatruljen fortsatte han i kriminalpolitiet, hvor han periodevis var beskæftiget med narkotikaefterforskning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Uro’erne kommer!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...