Under nordlys

Af
DKK 299,00

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Arne Woythal_Under nordlys

Om forfatteren


Arne Woythal (f. 1958) debuterede i 2016 med De dræbtes advokat og har siden skrevet fire kriminalromaner om Rasmus Berg og Drabsafdelingen. Han er ansat som kriminalassistent i Københavns Vestegns Politi og har mere end 22 års erfaring med drabsefterforskning. Hans romaner er kendetegnet ved deres troværdige miljøbeskrivelser og realistiske efterforskningsarbejde. Arne Woythal har desuden været udsendt for Rigspolitiet til en lang række lande, senest Irak, og har skrevet en bog med øjenvidneberetninger fra krigen i Afghanistan. Hertil er han en populær foredragsholder.

Beskrivelse


Krimi af Arne Woythal

Et drab på en lille pige sender Rasmus Berg til den sydgrønlandske by Qaqortoq. Snart bliver byens enspænder fundet indebrændt i sit hus, og rygterne begynder at svirre. Er han gerningsmanden til det bestialske mord, og har han nu fået som fortjent?

Stærke kræfter i lokalsamfundet insisterer på, at sagen er opklaret, og vil have Rasmus til at rejse hjem. Men han er ikke overbevist. Da endnu en lille pige forsvinder, må Rasmus kaste sig ud i en hæsblæsende jagt på en snu og beregnende gerningsmand. Når han at løse gåden, inden pigen bliver dræbt, og nye ofre kommer til?

Under nordlys er fjerde bind i serien om kriminalassistent Rasmus Berg og Drabsafdelingen.

Under nordlys
1. udgave, 1. oplag
Hæftet
ISBN 9788793758711 

Udgivelsesdato: 12-11-2019
328 sider / 299 kr
Redaktion: Simon Hyldtoft-Sørensen & Jonas Knudsen

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart