Under nordlys

DKK 299,00

Krimi af Arne Woythal

Et drab på en lille pige sender Rasmus Berg til den sydgrønlandske by Qaqortoq. Snart bliver byens enspænder fundet indebrændt i sit hus, og rygterne begynder at svirre. Er han gerningsmanden til det bestialske mord, og har han nu fået som fortjent?

Stærke kræfter i lokalsamfundet insisterer på, at sagen er opklaret, og vil have Rasmus til at rejse hjem. Men han er ikke overbevist. Da endnu en lille pige forsvinder, må Rasmus kaste sig ud i en hæsblæsende jagt på en snu og beregnende gerningsmand. Når han at løse gåden, inden pigen bliver dræbt, og nye ofre kommer til?

Under nordlys er fjerde bind i serien om kriminalassistent Rasmus Berg og Drabsafdelingen.

Under nordlys
1. udgave, 1. oplag
Hæftet
ISBN 9788793758711 

Udgivelsesdato: 12-11-2019
328 sider / 299 kr
Redaktion: Simon Hyldtoft-Sørensen & Jonas Knudsen

Kategori:

Beskrivelse

Arne Woythal_Under nordlys

Arne Woythal, f. 1958, debuterede i 2016 med kriminalromanen De dræbtes advokat, der tilførte genren en ny grad af realisme.

Hans krimier er kendetegnet ved deres troværdige opklaringsarbejde og autentiske miljøbeskrivelser – stærkt inspireret af en dagligdag ved Københavns Vestegns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet, hvor han har arbejdet med drabsefterforskning i mere end 22 år.

Arne Woythal har af flere omgange været udsendt for Rigspolitiet til lande i Afrika og Mellemøsten og skrev i 2018 bogen I krig med politiet om sine oplevelser i Afghanistan. Senest har han fungeret som leder af Sydgrønlands politi.

Herudover er Arne Woythal en populær foredragsholder.

I Rasmus Berg-serien:
De dræbtes advokat, 2016
Den hollandske forbindelse, 2017
Gribbene fra Sofia, 2018
Under nordlys, 2019

Kriminoveller:
“Dagbogen” i Mord på din ferie, 2017
“Debutantprisen” i Mord på bestilling, 2018

Nonfiktion:
I krig med politiet, 2018


”Fandens,” udbrød Rasmus træt. Havde det hele været forgæves? Havde det kæmpe arbejde, den lille politistyrke havde lagt for dagen, ­ingen betydning haft? Og hvad med alle de hjælpsomme borgere, som havde travet byen tynd og gennemsøgt huse, garager og skure? Det var næppe mange steder i byen, der ikke var blevet endevendt. Men hvis de ikke fandt hende i live, hvad var det hele så værd? Geisler trak let på skuldrene og så med bekymret mine fra Inuk Lyberth til Rasmus. ”Hvad skal vi sige til Malika? Hun er hårdt nok ramt i forvejen.” ”Så længe vi ikke har fundet hendes lig, er der håb,” insisterede Rasmus. Men inderst inde havde han svært ved at bevare håbet.

– Arne Woythal, Under nordlys

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Under nordlys”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...