Toyota-notaterne

(1 kundeanmeldelse)

DKK 259,00

Ny roman af Kim Karmark

Kategori:

Beskrivelse

9788792999481

Toyota-notaterne

Kim Karmark

En dag holder der en grøn Toyota Corolla nedenfor Ewans køkkenvindue. En kvinde står ved siden af bilen og taler i mobiltelefon, mens hun græder. Næste dag holder den der igen på præcist samme klokkeslæt, så Ewan køber en notesbog og begynder at skrive sine observationer ned.
Langsomt bliver Ewan trukket ind i sine egne notater og mister mere og mere orienteringen i sit eget liv, for der er jo også alt det med sønnens død, “røvshowet” på arbejdet, den skæbnesvangre fisketur, elskerinden Jenny og konen Anita, der er flyttet, og som måske eller måske ikke har en rød frakke.

Toyota-notaterne er en fortælling om en mand under nedsmeltning og om, hvor svært det er at holde fast på sig selv, når al hjælp er uvelkommen.

Dette er Kim Karmarks anden roman. Ud i det hvide udkom i 2015 på Byen Forlag.

1 anmeldelse af Toyota-notaterne

  1. Bognørden

    Jeg er vild med romaner, der indeholder skarpe psykologiske portrætter af levende mennesker, og det skal jeg da love for, at denne gør. Den fejede fuldkommen benene væk under mig, jeg var nødt til at læse mere og mere… Den indfangede og fastholdt mig, jeg blev Ewan – og de øvrige figurer. Det her er noget af det stærkeste jeg nogensinde har læst, den er grusom i sin hudløshed, og fantastisk i sin formidling – Læs den!

    ******

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...