Toplitzgåden

(1 kundeanmeldelse)

DKK 299,00

Spændingsroman af Jesper Marcussen

En gåde fra fortiden …
En arkæologisk undersøgelse i de østrigske Alper …
En skattejagt tværs gennem Europa …

Da den danske journalist Thomas Berg flytter til Berlin, bliver hans første opgave at dække en stort anlagt arkæo­logisk undersøgelse af Toplitzsøen i Østrig. Hurtigt bliver det dog klart for ham, at nogen er villig til at dræbe for de hemmeligheder, som bjergsøen gemmer på, og da et afgørende spor viser sig at lede tilbage til en gammel rapport, som han var med til at skrive under sin studietid, finder Thomas sig selv fanget i et dødeligt spil.

Nu samles vennerne fra den gamle studiekreds igen. De er efterstræbt af en ukendt modstander, og de har kun én chance: De må selv løse Toplitzgåden.

TOPLITZGÅDEN er første bind i en planlagt serie om journalisten Thomas Berg og den excentriske mange­millionær David Wagner.

»Spænding lige til sidste side, og man sidder på første parket til en skattejagt så fantastisk, så hæsblæsende og efter så vild en skat, at man aldrig har set mage … Hvis du er lidt historisk interesseret, elsker gåder, er vild med skattejagter og ikke mindst et fedt og spændende persongalleri – så er det denne bog du skal vælge.«
– FruThulstrup.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️

»Har alle nødvendige ingredienser: solide gåder, masser af action, en trussel i hælene på hovedpersonen, pludselige dødsfald og en meget uventet nazist-relateret overraskelse.«
– Bogvægten

»Godt skruet sammen og meget overraskende«
– Cats, Books and Coffee ❤️❤️❤️❤️❤️

»En flot og overbevisende debutroman«
– Titlen.dk ⭐️⭐️⭐️

»En spændende historie«
– Krimihjerte ❤️❤️❤️❤️

TOPLITZGÅDEN
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793758346

Udgivelse: 05-04-2019
324 sider / 299 kr
Redaktion: Mette Marie Christensen
& Vincent Achong Karker

Kategorier: ,

Beskrivelse

JESPER MARCUSSEN, f. 1978, er uddannet bibliotekar og ansat ved Københavns Biblio­teker. Denne baggrund har han brugt i sin ­research og har desuden kørt rundt i Europa for at opleve mange af romanens locations. Toplitzgåden er hans debutroman.


“Sneen var allerede rød under ham. Den susende lyd havde været et skud. ”Nina vidste det,” hviskede Schiller. Bag sig hørte Thomas råb og kommandoer. ”At det er en af jer. Nina vidste, at en af jer ville forstå, hvad det betyder.” Schiller kastede noget fra sig. Lommekameraet. Thomas samlede det op. ”Løb,” gispede Urs Schiller, ”glem mig, bare løb.” Igen. Et sus for gennem luften. Med kameraet i jakkelommen og Urs Schillers sidste ord hængende i baghovedet forsvandt Thomas ind i skoven …”

1 anmeldelse af Toplitzgåden

  1. Per Drustrup Larsen

    Læs min anmeldelse her:
    http://blog.drustrup.dk/#post242

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...