Tom Ruslands manuskript

DKK 269,00

af Mikael Rømer

En matros, en erhvervsjournalist, en forlægger og en kontorchef i et ministerium bliver hver især brikker i opklaringen af årtiers skandale om international våbenhandel. En sen eftermiddag får journalisten Eric Larsen en henvendelse fra en anonym kilde i Bruxelles, der har indgående kendskab til den danske stats indkøb af nye kampfly til milliarder. Sagen får fatale konsekvenser for flere af de involverede og ender i hænderne på Eric Larsens forudsætningsløse gymnasieven, en matros, der er gået i land og har taget navnet Tom Rusland.

ISBN 9788793758186
Udgivelse: 28/11/2018
1. udgave, 2. oplag
Pris: 269,95
Sidetal: 260
Redaktion: Julie Hægstad og Marie Lerche
Omslag og sats: Rolf Skov Madsen

Kategori:

Beskrivelse

Mikael Rømer, f. 1974, har studeret kemi, økonomi og filosofi ved Københavns Universitet og har i ti år arbejdet som journalist på Christiansborg.


»I Kairo ringede Erics telefon konstant. Alle mulige mærkelige mennesker fra USA og Bruxelles ville have fat i ham. Dansk politi ringede også, og ansatte fra flere forskellige ministerier. Og de vidste som regel lige så meget om hans arbejde, som han selv gjorde. Jeg har alt Erics materiale nu. Jeg har lovet mig selv at sørge for, at nogen udgiver det. Jeg aner ikke hvordan, men det har jeg besluttet. Men mest af alt vil jeg bare gerne af med det, så det kommer ud af mine hænder.«

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tom Ruslands manuskript”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *