Solfrost

(9 kundeanmeldelser)

DKK 299,00

Roman af Rebecca Houmøller

En sommeraften mødes Sylvester og Karla på en altan i Nordhavn. Deres kærlighed føles varm og lys på huden, men efter et blackout er Karla pludselig gravid, og sammen med barnet vokser mørket imellem dem. De maler børne­værelset solgult, for så igen at male det hvidt og til sidst lukke døren derind.

Solfrost er en roman om sorgløst ungdomsliv, alvorstungt voksenliv og jagten på alt det mistede i fortidens kærlighed.

Solfrost
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 132 x 205 mm
ISBN 9788793938427

Udk. 27. april 2020
352 sider / 299 kr
Redaktion: Olivia N. Nedergaard
Omslag: Rebecca Houmøller

Kategori:

Beskrivelse

Rebecca Houmøller_Solfrost

Rebecca Houmøller, f. 1992, er en århusiansk oplevelses- og legedesigner bosat i København. I sin fritid holder hun af at drikke øl, illustrere og fortælle historier samt at cykle igennem alle Danmarks bøgeskove. Solfrost er hendes debutroman.


»Karla var vel smuk, og alligevel var det sådan en slags skønhed, man ikke bemærkede lige med det samme. Udgroningerne, de mørke, blå øjne og alt for lyse vipper, smalle læber, fyldige hofter og brysternes velformede buler under hendes tætsiddende bluser. Den markante kæbe, lidt for brede skuldre, smal talje. Hun gik altid rundt med bare, solbrændte fødder i lejligheden, og om aftenerne og i weekenderne spankulerede hun gerne fra rum til rum i sin flagrende, cremefarvede silkemorgenkåbe, helt upåvirket, fuldkommen ubevidst om, hvad hun gjorde ved mig.«

Solfrost

9 anmeldelser af Solfrost

 1. Bech

  Solfrost er en meget fascinerende bog. Den er hjerteskærende, varm og brutal på ‘en gang. Virkelig god opbygning, man får dyb indsigt i Karla og Sylvesters personligheder og de valg de foretager sig, som Får så stor betydning for deres fremtidige liv
  Jeg håber forfatteren er igang med næste bog

 2. Lone

  Rebeccas bog Solfrost har gjort stor indtryk på mig, og har sat tanker igang, hvor er hun dygtig, jeg er virkelig imponeret

 3. Emma

  Virkelig en smuk og hård kærlighedsfortælling. Flotte beskrivelser af byen og af Karla og Sylvesters tanker. Meget troværdigt med hvor svært det må være at snakke om. Meget velskrevet. Tak for at minde mig om hvorfor jeg godt kan lide at læse!
  Du får ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ herfra!

 4. Irma

  Jeg kunne slet ikke slippe romanen. Hovedpersonerne i bogen og deres følelser er så levende beskrevet. Den skelsættende begivenhed er så hjerteskærende og giver dyb sympati for både Karla og Sylvesters handlinger, valg og intentioner
  Jeg græd flere gange undervejs, men føler mig meget beriget efter læsningen.

 5. Dicte

  En gribende fortælling, fortalt med et noget så flot sprog.
  Karla og Sylvester er på mange måder som alle andre, men deres kærlighed føles side efter side, som den største af slagsen. Da sorgen så rammer, er det derfor også desto værre, og ‘Solfrost’ formår at vippe på en knivspids mellem den dybeste forståelse og den største foragt til de to karakterer. Det hele er viklet ind i en dejlig fornemmelse af nuancer, smil og frustration, kun en så velskrevet og intens roman som denne, kan give.

 6. Byens Forlag

  En fantastisk bog. Sikke skæbner. Det er hjerteskærende at læse oplevelserne som hovedpersonerne har, efter den skelsættende begivende. Karla og Sylvesters oplevelser, tanker og følelser er beskrevet så indgående, så man føler man kender og forstår dem.
  Jeg græd flere gange undervejs. Efter læsningen føler jeg mig beriget og glæder mig til nyt fra forfatteren.

 7. Clara

  En meget fin og rørende fortælling med et imponerende malerisk sprog fra forfatteren. Det er flere år siden, jeg har læst en bog så hurtigt. Simpelthen fordi jeg ikke kunne lade være.

 8. Elvira

  ‘Solfrost’ rummer et fantastisk sprog og smukke beskrivelser, som suger én ind i bogens univers. En intens fortælling om ungdommens store følelser og livets uforudsete drejninger.
  En kæmpe anbefaling herfra.

 9. Esben Rahbek

  Fordi vi glemmer at minde os selv om, at alle ikke har det som en selv. Vi skal huske empatiens goder og møde andre med et åbent sind. Skønlitteratur og lige præcis denne bog, giver dig indblik i mennesker, tanker og skæbner som du ikke har overvejet finder sted.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...