Smuk, smukkere, smukkest

DKK 199,00

Ungdomsroman af Sofie Riis Endahl

Én aften. Én fest. Tre veninder.

Claire er kæreste med Asbjørn, men føler sig hverken smuk nok til ham eller Instagram. Lærke er elitesvømmer, drikker ikke alkohol og gider egentlig ikke med til festen. Men Jonathan med det blå hår kommer. Rosemarie er alle drengene vilde med. Dog ikke altid dem, hun selv er vild med. Og er ligegyldige kys på dansegulvet virkelig mere værd end kærligheden?

Smuk, smukkere, smukkest er en ungdomsroman om venskab og idealer, man ikke selv har valgt. Om ikke bare at skulle være smuk, men smukkest …

Pist: I bogen møder du karakterer fra Sofie Riis Endahls andre bøger, Sindstequila, Øjebliksbilleder og Efterskælv, men bogen kan også læses uafhængigt af de tidligere bøger.

Smuk, smukkere, smukkest
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793758568

Udgivelse: 18/07/2019
199 kr / 164 sider
Redaktion: Amanda Andersen & Mette Lybye
Omslagsfoto: Juliane Jansby

Kategori:

Beskrivelse

Sofie Riis Endahl_Smuk smukkere smukkest

Foto: Julian Jansby

Sofie Riis Endahl, f. 2000, er opvokset i Lyngby nord for København og nyudklækket student fra Virum Gymnasium. Smuk, smukkere, smukkest samler karaktererne fra hendes tidligere, anmelderroste ungdomsbøger Sindstequila (2017), Øjebliks­billeder (2018) og Efterskælv (2019) i en selvstændig opfølger.


Anmelderne skrev

♥♥♥♥
”Med både hjerte og smerte fører forfatteren sin historie i havn. Sproget er solidt, og handlingen komponerer sig selv.”
— Politiken om Sindstequila (2017)

★★★★★★
”Jeg er blæst omkuld. Øjebliksbillederne er så virkelige, personerne er så virkelige, detaljerne, handlingen og beskrivelserne er taget direkte fra vores verden – som et øjebliksbillede. Historien er utrolig vigtig.”
— @Boganmelderen om Øjebliksbilleder (2018)

★★★★★
”Hvor er det forfriskende at læse en ungdomsroman af en 18 årig. Efterskælv giver et realistisk billede af, hvad teenagere i dag kæmper med. Sofie Riis Endahl skriver ægte og indlevende. Man tror på hvert ord.”
— Mellem-linjerne.dk om Efterskælv (2019)


”Og hendes fingre griber om hans ryg og krøller T-shirtstoffet, hun indånder hans duft af barberskum, og hun husker, hvordan det var, dengang han fulgtes med hende hjem efter festerne, og hun lå i hans store dobbeltseng og så på Star Wars-plakaterne på hans skrå loft, og de spillede FIFA til langt ud på natten, selvom hun egentligt syntes, FIFA var kedeligt, men det var noget andet, når hun spillede med ham, og de spillede, indtil hans mor stod op for at tage på nattevagt på hospitalet, og hun stak hovedet ind på værelset og rystede på hovedet ad dem, men smilede alligevel nostalgisk ved den unge, skøre kærlighed, og de havde sex i mørket og sex senere, mens solens røde stråler krøb ind gennem vinduet, og hun sov med hovedet på hans brystkasse, og det var så varmt, så varmt, selvom ingen af dem havde tøj på, og det var ikke, fordi hun sov særlig meget, men hun sov bedre, end hun nogensinde havde sovet før, og når det så blev morgen, legede de pudekamp og diskuterede åndssvage ting, som hvordan man udtaler Blågårdsgade, og hun ville til sidst smutte hjem og lave lektier og sove videre i sin egen seng uden rigtig at kunne sove, for det er svært at sove alene, når man har sovet med et andet menneske.”

Uddrag fra Smuk, smukkere, smukkest

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smuk, smukkere, smukkest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...