Sofie Riis Endahl-pakketilbud

DKK 699,00
,

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pladsholder

Beskrivelse


Pakketilbud: Spar 446 kr. og få Sofie Riis Endahls fem ungdomsromaner for kun 699 kr. (normalpris 1145 kr.).

SINDSTEQUILA
Reis veninde deler på Facebook et billede af en halvnøgen Anne, og snart taler hele gymnasiet om billedet. Tør Rei stå op for Anne og risikere sin plads i vennegruppen? Og skal Anne bide tænderne sammen eller sige fra og miste chancen for at blive en del af sin nye klasse?

»Med både hjerte og smerte fører forfatteren sin historie i havn.«
Politiken ⭐️⭐️⭐️⭐

ØJEBLIKSBILLEDER
Da Ingrids kæreste er hende utro, og hendes veninder mister interessen, bliver der længere mellem virkeligheden og øjebliksbillederne på Instagram.

Johanne har Silas, og selvom det måske mere er sex end kærlighed, så gør han hende til mere end den freak, hun var i folke­skolen. Indtil han bliver forelsket i en anden, og Johanne pludselig ikke føler sig så smuk længere.

»Jeg ville ønske, jeg havde læst den her bog da jeg gik på gymnasiet.«
Forestillingen om Paradis  ⭐️⭐️⭐️⭐⭐

EFTERSKÆLV
Ellen, Vik og Caja var bedste veninder i folkeskolen, men har ikke snakket sammen, siden de startede i gymnasiet. Til en nytårsfest mødes pigerne for første gang siden folkeskolen. Fortiden er alligevel ikke helt så begravet, og alting går galt.

»Genkendelig, skrøbelig og igen et virkelig flot sprog.«
Den krøllede bibliotekar ⭐️⭐️⭐️⭐⭐

SMUK, SMUKKERE, SMUKKEST
Claire er kæreste med Asbjørn, men føler sig hverken smuk nok til ham eller Instagram. Lærke er elitesvømmer, drikker ikke alkohol og gider egentlig ikke med til festen. Men Jonathan med det blå hår kommer. Rosemarie er alle drengene vilde med. Dog ikke altid dem, hun selv er vild med. Og er ligegyldige kys på dansegulvet virkelig mere værd end kærligheden?

»En virkelig god, autentisk og vedkommende bog.«
Litteratursiden

UNDSKYLD, MEN JEG HAR INGEN ANDRE STEDER AT GÅ HEN
Fem unge deler deres frustrationer i en fælles gruppechat. Om at vokse op i plejefamilie uden et fast fundament. Om at flytte tilbage til Grønland efter et år på efterskole i Danmark. Om frygten for aldrig at blive til noget, ligesom ens forældre. Om en skuespillerdrøm, der gang på gang slås i gulvet. Om presset for at skulle udnytte de muligheder, man har fået.

Bogen er fortalt udelukkende gennem chatbeskeder og over 100 billeder i farve fra karakternes Instagrams.

»Sofie Riis Endahl har i det hele taget et særligt talent for sproglige detaljer og for at beskrive et ungdomsdrama, som det udspiller sig minut for minut. Det er både imponerende og misundelsesværdigt.«
Jyllands-Posten ⭐️⭐️⭐⭐

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart