Skrædderen fra Bagdad

DKK 299,00

Krimi af Arne Woythal

Udk. 21. januar 2021

Da en irakisk familie bliver dræbt på en parkeringsplads ved Ishøj Strand, kommer Rasmus Berg og Drabsafdelingen på deres hidtil vanskeligste opgave. Er der tale om en terrorhandling, om højreekstremisme eller skal sandheden søges et helt andet sted?

Drabsafdelingen får assistance fra PET i efterforskningen, som trækker tråde tilbage til Saddam Husseins regime i Irak. Efterretningstjenesten mere end antyder, at drabene kan have forbindelser til Islamisk Stat, og under jagten på de skruppelløse gerningsmænd rejser sig snart endnu et spørgsmål: Hvad indeholder den attachétaske, som et af ofrene konstant bar rundt på?

SKRÆDDEREN FRA BAGDAD er femte bind i serien om Rasmus Berg og Drabsafdelingen.

»Vanvittigt velkomponeret. Skrædderen fra Bagdad er en rigtig fin blanding af spænding, drama, fakta, fiktion og en eminent skrevet krimi.«
– Krimiormen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

»På en næsten true crime-agtig måde skildres Drabsafdelingens arbejde. Med den baggrund Arne Woythal har – han arbejder som kriminalassistent – kan man ikke være i tvivl om, at beskrivelserne holder stik.«
– Findals Krimiside ❤️❤️❤️❤️

Skrædderen fra Bagdad
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788794084222
Udk. 21. januar 2021
Hæftet, 137 x 210 mm
332 sider / 299 kr.
Redaktion: Jonas Knudsen

Kategori:

Beskrivelse

Skrædderen fra Bagdad_Arne Woythal

Arne Woythal (f. 1958) debuterede i 2016 med De dræbtes advokat og har siden skrevet fire kriminalromaner om Rasmus Berg og Drabsafdelingen. Han er ansat som kriminalassistent i Københavns Vestegns Politi og har mere end 22 års erfaring med drabsefterforskning. Hans romaner er kendetegnet ved deres troværdige miljøbeskrivelser og realistiske efterforskningsarbejde.

Arne Woythal har desuden været udsendt for Rigspolitiet til en lang række lande, senest Irak, og har skrevet en bog med øjenvidneberetninger fra krigen i Afghanistan. Hertil er han en populær foredragsholder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skrædderen fra Bagdad”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...