Skarpskytten fra Banja Luka

Af
Ryd
,

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kirsten Brun_Den fugl der ikke flyver bliver stegt

Om forfatteren


Kirsten Brun, f. 1955, var under Balkankrigen udsendt til det tidligere Jugoslavien, hvilket har givet inspiration til Skarpskytten fra Banja Luka. Hun har desuden i en årrække arbejdet med flygtninge, blandt andet som leder af et asylcenter og som konsulent i socialstyrelsen. Kirsten Brun har fire romaner bag sig: Udsendt (2006), Natten er deres (2018), Efter branden (2019) og Den fugl der ikke flyver bliver stegt (2020). Foto: Lorentsen Fotografi, Århus

Beskrivelse


Spændingsroman af Kirsten Brun

Udk. 17. august 2021

John lever et godt liv med sin kone Benedicte og deres to børn, men en blændende smuk sommerdag står han ansigt til ansigt med sin fortid. John har aktier i Balkankrigen, hvor han udførte specialopgaver som skarpskytte.

Katrine trænger til ferie, men konflikter på integrationskontoret og på hjemmefronten truer med at spolere hendes sommerplaner.

Den lille nordjyske turistby Sønderby oser af charme i sommerheden, men under overfladen samles tråde fra fortiden. Johns dybe hemmeligheder truer med at blive afsløret, og Katrine kommer på sporet af den serbiske mafia.

Hvor langt vil et menneske gå for at beskytte sin familie mod sandheden?

SKARPSKYTTEN FRA BANJA LUKA er en selvstændig efterfølger til Natten er deres i serien om Katrine og Sønderby.

Skarpskytten fra Banja Luka
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 142 x 220 mm
ISBN 9788794141628

Udk. 17. august 2021
248 sider / 299 kr.
Redaktion: Phillipa Daescu
Omslag: Karin Lindberg  

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart