Sindstequila (2. udgave)

DKK 199,00

Ungdomsroman af Sofie Riis Endahl

Udk. 10. december 2020

Anne føler sig malplaceret på sit nye gymnasium. I et forsøg på at passe ind ender hun til en fest halvnøgen på et stuebord midt i en bodytequila. En blitz indfanger øjeblikket, og netop som hun tror, hun kan være en del af pigernes gruppe, spredes billedet på de sociale medier.

Rei lader, som om hun forstår, hvad de andre piger taler om, når de taler om sex. Indtil hun møder Jesper, og sex ikke længere kun er noget, man taler om. Kun den nye pige, Anne, forstår hende. Men da Reis veninder deler billedet af Anne, må hun vælge: Tør hun stå op for Anne og risikere sin plads i gruppen?

SINDSTEQUILA er en ungdomsroman om venskab og ensomhed. Om at miste sig selv i jagten på at passe ind og turde gå mod strømmen og stå ved sine grænser.

Sindstequila
2. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793628151
Udk. 10. december 2020
Hæftet, 127 x 200 mm
272 sider / 299 kr
Redaktion: Amalie Bischoff & Stine Liberty Svenningsen

Kategori:

Beskrivelse

Sindstequila_Sofie Riis Endahl

Foto: Juliane Jansby

Sofie Riis Endahl, f. 2000, debuterede som 17-årig med Sindstequila (2017). Herefter fulgte ungdomsromanerne Øjebliksbilleder (2018), Efterskælv (2019), Smuk, smukkere, smukkest (2019) og chatromanen Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen (2020), som alle foregår i samme gymnasieunivers. Med sine bøger håber hun at tegne et tidsbillede af sin egen generation, der som de allerførste skal finde sig selv mellem to verdner: den digitale og den virkelige.

Instagram: @sofieriisendahl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sindstequila (2. udgave)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...