Selvvalgte vildveje

DKK 299,00

Roman af Pia Konstantin Berg

Helle er gravid. Det var slet ikke planen. De skulle jo skilles. Christian og Helle må derfor nu forsøge at få livet til at fungere sammen og ikke hver for sig. Imens vælter deres teenagedatter Line ind i sin første forelskelse – og den er både overvældende og kaotisk. Lillebror Martin lever under radaren og vil klare sine udfordringer alene, men ender med at skabe endnu større problemer for sig selv. Hans klasselærer, Katrine, forsøger at holde sig på sikker afstand af familien. Omstændighederne tvinger hende dog tættere på både Helle, Christian og deres børn.

Selvvalgte vildveje er en selvstændig fortsættelse af romanen Halvvejs rundt om søen. Serien på i alt fire bøger strækker sig fra år 2000 til 2010 og fortæller historien om alle de snoede veje og valg, som vikler familielivet sammen og fra hinanden.

Selvvalgte vildveje
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793758605

Udgivelse: 26/06/2019
252 sider / 299 kr
Redaktion: Mette Lybye
Omslag: Karin Linberg // karin-linberg.com

Kategorier: ,

Beskrivelse

SELVVALGTE VILDVEJE

Selvvalgte vildveje_Pia Konstantin Berg

Foto: Lars Borup

Pia Konstantin Berg, f. 1985, debuterede i 2016 med romanen Vi var engang og har siden fået udgivet fagbogen Dem der griner mest samt børneromanerne Fætterløjserne og Fodspor i sne. Hun har flere års erfaring med at færdes på vild­veje. Nogle af dem har endda været selvvalgte.


”Hun hørte lyden af gråd først. Den var noget mere gennemtrængende end Nokia’ens insisterende klimpren, som blandede sig med en sirene, der kom tættere og tættere på. Katrine sad mellem hendes ben med det lille liv i armene. De var alle tre smurt ind i blod og lort og fostervand. Det så voldsomt ud. Men der var gråd. Og hvis der var gråd, var der håb. ’Det er det vigtigste,’ tænkte hun, inden alt blev sløret, og hun døsede væk fra virkeligheden.”

Uddrag fra Selvvalgte vildveje

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selvvalgte vildveje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...