Saften fra de knuste bær

DKK 229,00

Roman af Sandra Thorup Mose

“Kaffen skvulper fra side til side. Du ser grebet om kruset og kaffens bevægelser, der får dig til at tænke på de tanker, der konstant bølger frem og tilbage i dig. Hvad er der sket? spørger du. Du lader spørgsmålet hænge i luften mellem jer.”

Saften fra de knuste bær handler om en ung pige og hendes kæreste, et ældre ægtepar, en far, en døende farmor og en natur, der trænger sig på. Romanen er en selvstændig efterfølger til debutromanen, Hvor mågerne skriger, der udkom i 2017.

Saften fra knuste bær
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793758513

Udgivelse: 14/06/2019
229 kr / 150 sider
Redaktion: Sarah Elgaard
Omslag: Karin Lindberg // karin-lindberg.com

Kategori:

Beskrivelse

Sandra Thorup Mose_Saften fra de knuste bær_foto af Jonas Munkholdt

Foto: Jonas Munkholdt

Sandra Thorup Mose (f. 1989) er opvokset i havnebyen Ålbæk og uddannet cand.soc. ved Aalborg Universitet. Hun har udgivet flere noveller i antologier og skriver derudover under pseudonym for forlaget SAGA, hvis tekster udgives i seks lande. Saften fra de knuste bær er hendes anden roman.


“Der går ikke mange minutter, før du trækker i et par store gummistøvler og tager en gammel sweater over hovedet. I naboernes gule hus er gardinerne trukket for. De ser fjernsyn til langt ud på natten, siger Janus, og står først op midt på formiddagen. Ofte har de tændt lys, når han kommer hjem efter en koncert, og tit ser Janus en mand stå i vinduet på første sal. Manden krydser nummerpladen af i et gammelt stilehæfte, inden han vender sin opmærksomhed mod fjernsynet. Du passerer det gule hus og går ud af byen mod skoven.”

– Uddrag fra Saften fra de knuste bær

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saften fra de knuste bær”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...