Så kom dog ind i kampen, Danmark

DKK 199,00

Debatbog af Ibrahim Faour og Alper Sahin

Hvordan får vi flere unikke personligheder i sport og erhvervsliv, som tør bryde med Janteloven? Det spørgsmål stiller denne bogs to forfattere. De kalder vejen frem for mangfoldighedsledelse og kommer med flere bud på, hvordan man i Danmark kan frembringe unikke personligheder med kant og kreativitet, Zlatan-typer, som uforfærdede tør gå efter guldet.

Forfatterne går samtidig i dialog med en række kendte fodboldikoner, som f.eks. Nicklas Bendtner og Nadia Nadim, og interviewer succesfulde topledere fra erhvervslivet for at undersøge, hvordan for eksempel DBU og de danske fodboldklubber kan lære af de erhvervsvirksomheder, som klarer sig allerbedst i den knivskarpe, internationale konkurrence.

Her er kort sagt en nytænkende og provokerende bog om ledelsesfilosofi – og om vigtigheden af at se potentiale og talent, der hvor andre kun ser problemer og besvær.

ISBN: 9788793628946
Udgivelse: 03/09/2018
Sidetal: 180
Pris: 249,95

Beskrivelse

IBRAHIM FAOUR, f. 1984, er direktør i Mariams Holding ApS og ejer af Mentors In Moments. Ibrahim er uddannet gennem DBU med en UEFA-­A-licens og har spillet utallige divisions­kampe. Til daglig er han træner for Birkerøds 1. divisions kvinder og talenttræner for unge i hovedsageligt Nordsjællands-området. Endelig er Ibrahim danmarksmester i Futsal med København Futsal i 2015 og 2017. Han har derud­over en faglig baggrund som cand.soc./Master of Science in Social ­Entrepreneurship & Management med speciale i interkulturel ledelse og har flere sociale projekter bag sig i sit holdingselskab.

ALPER SAHIN, f. 1986, er ­European Marketing Manager for K3 Business ­Technology Group. Han er uddannet cand.comm./Master of Arts (MA) i Business Studies og Communication og var tidligere marketingchef for Kilroy Group. Han har desuden arbejdet i flere stabsfunktioner og er certificeret projektleder i Prince 2 Practitioner. Alper har været en del af flere projekter med fokus på at give unge med anden etnisk baggrund et håb i tilværelsen. Alper er samtidig tidligere fodboldspiller på eliteniveau og har adskillige divisionskampe på cv’et.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Så kom dog ind i kampen, Danmark”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *