Så kom dog ind i kampen, Danmark

DKK 199,00

Debatbog af Ibrahim Faour og Alper Sahin

Hvordan får vi flere unikke personligheder i sport og erhvervsliv, som tør bryde 
med Janteloven?

Det spørgsmål stiller denne bogs to forfattere. De kalder vejen frem for ­mangfoldighedsledelse og kommer med flere bud på, hvordan man i Danmark kan frembringe unikke personligheder med kant og kreativitet, Zlatan-typer, som uforfærdede tør gå efter guldet.

Forfatterne går samtidig i dialog med en række kendte fodboldikoner, som f.eks. Nicklas Bendtner og ­Nadia Nadim, og interviewer succesfulde topledere fra erhvervslivet for at undersøge, hvordan for eksempel DBU og de danske fodboldklubber kan lære af de erhvervsvirksomheder, som klarer sig allerbedst i den knivskarpe, internationale konkurrence.

HER ER KORT SAGT en nytænkende og provokerende bog om ledelsesfilosofi – og om vigtigheden af at se potentiale og talent, der hvor andre kun ser problemer og besvær.

Beskrivelse

Om forfatterne

Ibrahim Faour, f. 1984, er direktør i Mariams Holding ApS og ejer af Mentors In Moments. Ibrahim er uddannet gennem DBU med en UEFA-­A-licens og har spillet utallige divisions­kampe. Til daglig er han træner for Birkerøds 1. divisions kvinder og talenttræner for unge i hovedsageligt Nordsjællands-området. Endelig er Ibrahim danmarksmester i Futsal med København Futsal i 2015 og 2017. Han har derud­over en faglig baggrund som cand.soc./Master of Science in Social ­Entrepreneurship & Management med speciale i interkulturel ledelse og har flere sociale projekter bag sig i sit holdingselskab.

Alper Sahin, f. 1986, er ­European Marketing Manager for K3 Business ­Technology Group. Han er uddannet cand.comm./Master of Arts (MA) i Business Studies og Communication og var tidligere marketingchef for Kilroy Group. Han har desuden arbejdet i flere stabsfunktioner og er certificeret projektleder i Prince 2 Practitioner. Alper har været en del af flere projekter med fokus på at give unge med anden etnisk baggrund et håb i tilværelsen. Alper er samtidig tidligere fodboldspiller på eliteniveau og har adskillige divisionskampe på cv’et.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Så kom dog ind i kampen, Danmark”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *