Særpris

Rivaler – kampen om Premier League

DKK 149,00

Rivaler går tæt på et trænerkabinet og tegner et billede af en storslået og dramatisk sæson, der får thrillere til at ligne romantiske komedier. Det skal rivalerne nok sørge for.

Kategori:

Beskrivelse

9788792999603

Rivaler – kampen om Premier League

Søren Sorgenfri

Premier League er fuld af rivaler og store personligheder. Ikke mindst ligaens internationale managere, der er ikoner i sig selv. Pep Guardiola og Jose Mourinhos rivalisering går tilbage til deres fælles tid i FC Barcalona og er en vedvarende kamp mellem ‘den rigtige’ og ‘den forkerte’ fodbold. En duel, der ikke kun udkæmpes på banen, men også i medierne, hvor kamphanerne kaster verbale knive efter hinanden.

Min ligaen er ikke kun en kamp mellem de to trænergiganter, der indtager hver deres trænersøde i fodboldbyen Manchester. Jose Mourinhos United og Pep Guardiolas City får kamp til stregen af rock n’ roll-træneren Jürgen Klopps Liverpool, den grå eminence Arsene Wengers Arsenal, revolutionerende Mauricio Pocchetinos Tottenham, træner-piraten Slaven Bilic, flinke Claudio Ranieris Leicester og måske mest af alle, vindermennesket Antonio Contes Chelsea.

Rivaler går tæt på et trænerkabinet og tegner et billede af en storslået og dramatisk sæson, der får thrillere til at ligne romantiske komedier. Det skal rivalerne nok sørge for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rivaler – kampen om Premier League”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...