Rastløse bevægelser

DKK 249,00

Roman af Anton Willemann

RASTLØSE BEVÆGELSER beskriver følelsen af at miste. Romanen handler om unge mennesker, der over en vinter får slået deres liv i stykker.

Vi møder Johannes, som lever livet på caféer og i gårdparker i Paris, den selvmordstruede William, Lily, datter af en berømt surfer, Emilie, der gør sejlbåden Cali i stand, og Anton, som løber om natten og ser det hele falde fra hinanden.

ISBN 9788793628311 
Udgivelse: 21/02/2018
Pris: 249,95
Sidetal: 148
Omslag og sats: Rolf Skov Madsen

Kategori:

Beskrivelse

Anton Willemann, f. 1988, er uddannet journalist med bifag i filmvidenskab og filosofi. Han skriver blandt andet rejseessays for Atlas Magasin. Rastløse bevægelser er hans første roman.


Jeg holder min venstre hånd på hans pande. Den føles kold som en pose frosne ærter. Vi kører over for rødt i alle krydsene. Ambulancechaufføren slanger sig vej gennem eftermiddagstrafikken. For fanden, for fanden, siger han stille til sig selv, inden han ruller ud i et lyskryds. Ambulancehjælperen kigger på mig. Stop, det er for sent, siger han. Din ven er død. Jeg kigger på mit ur, 17.47. Regnen pisker mod ambulancens forrude. Sirenerne stopper. Lyden af biler i gaderne. Regnen mod ambulancens forrude. Min døde ven. Fortæl mig, hvad jeg skal føle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rastløse bevægelser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *