På Grænsen

DKK 299,00

Roman af Tage Majland

Udk. 8. juli 2020

Den unge, usikre mexicaner Juan prøver at blive smuglet over grænsen til USA, så han kan leve op til sin fars forventninger og tjene penge til sin søsters livsvigtige medicin. Alt går galt på den farefulde tur, hvor han også mister det eneste, han skulle passe på.

Grænsebetjenten Stevens liv er kørt fast, og han tørster efter succes – at fange flere grænseoverløbere for at få respekt fra sine kollegaer. Men det bliver skæbnesvangert.

Den selvbestaltede general Glenn har købt en ranch lige op ad grænsen og har oprettet sin egen hær for at forsvare landet mod invasionen sydfra.

I løbet af et hektisk døgn krydser de tre personer spor i en mosaik af død, drømme og desperation.

PÅ GRÆNSEN er en barsk fortælling om ørkenområdet mellem Mexico og USA, hvor latinoer forsøger at komme illegalt over grænsen i jagten på et bedre liv. De vandrer i brutal hede, jagtes af grænsepolitiet og våbenglade patrioter, og mange omkommer undervejs.

På grænsen
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938632
Udk. 8. juli 2020
Hæftet, 142 x 220 mm
356 sider / 299 kr
Redaktion: Benjamin Lamberth

Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Tage Majland_På grænsen

Foto: Karin Majland

Tage Majland, f. 1972, har i over tyve år arbejdet som journalist og redaktør. Han har længe fulgt udviklingen i  Sydamerika og skrev romanen efter en 2.000 km lang reportagerejse gennem det ubarmhjertige grænseland mellem USA og Mexico. Her mødte han konfliktens hovedpersoner og oplevede deres rå virkelighed. Fiktionen er tilsat dokumentariske træk og giver et indblik i en problematik med mange synsvinkler.


“Det punkterede dæk skred i det tørre grus, og bilen forsvandt ud over skrænten. Alt blev et kaos af støv og skrig. De ti mexicanere på ladet rullede i dybet sammen med bilen. Så blev der stille.”

På grænsen, Tage Majland

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “På Grænsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...