På date med stjernerne

(1 kundeanmeldelse)

DKK 249,00

Lad TV-astrolog Benjamin Lundberg guide dig gennem stjernernes og kærlighedens univers og sende amors pile efter TV-vært Ole Stephensen, radiovært Sara Bovin og duoen ElsborgMaribo.

DU ER HERMED INVITERET PÅ DATE MED STJERNERNE.

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

Af Benjamin Lundberg

Du står med en bog om stjernetegn På forsiden ses en Vandmand. Den har intet med stjernetegn at gøre.

Pyt!

Du står jo netop med bogen for at lære mere om stjernetegnene. Om Vandbæreren og alle de andre tegn.

Lad TV-astrolog Benjamin Lundberg guide dig gennem stjernernes og kærlighedens univers og sende amors pile efter TV-vært Ole Stephensen, radiovært Sara Bovin og duoen ElsborgMaribo.

DU ER HERMED INVITERET PÅ DATE MED STJERNERNE.

1 anmeldelse af På date med stjernerne

  1. Claus Due

    Hvis du vil læse din sidste eller din første bog om de 12 typer, kan du have fundet den rette forfatter. Lundberg ved ikke bare noget om stjernetegn. Han kan også skrive og det særdeles underholdende med masser af vid og bid. Lundberg har fat i tegnenes indre dynamik. For den astrologiske læser er det tydeligt, at der ikke trækkes på de sædvanlige kilder, men egen evne til at ”tappe” den astrologiske symbolik kombineret med Lundbergs personlige iagttagelse af mennesker og situationer i det virkelige liv.

    For hvert stjernetegn er der en række afsnit om tegnet som partner og elsker samt ’Tips & tricks’ med hensyn til musik, livretter, foretrukne omgivelser. Der er også horoskoper på Sara Bovin, Elsborg Maribo og Ole Stephensen, hvilket gør bogen et spadestik dybere end gennemsnitsudgivelsen om stjernetegn. Horoskoperne indeholder hele planetbilledet, mens de astrologiske ”huse” er udeladt. I analyserne hentes flere detaljer ind. For eksempel berøres saturn-runder og astrologiske livsfaser. En for undertegnede væsentlig detalje er, at Lundberg integrerer ugedagenes hersker i sine tolkninger. Ole Stephensen har for eksempel som onsdagsbarn en markant Merkur. Et højrehåndstillæg uddyber disse ugedagsherskere.

    En signifikant detalje er, at bogens illustrator fejlagtigt har valgt at placere en ”vandmand” på forsiden. Der er jo IKKE nogen ”vandmand” i astrologien, men derimod en Vandbærer, som er dyrekredsens ellevte tegn. Alligevel er dette måske et ubevidst kosmisk vink fra den sidste morsomme udgivelse om de 12 stjernetegn, nemlig Peter Fogtdals bog ’Kan man træde på en vandmand”. Claus Due, Astrolog.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...