Nordvests gader

DKK 199,00

Fotobog af Roberts Osis

NORDVESTS GADER er Københavns Nordvestkvarter, som gadefotografen Roberts Osis oplever det. Ikke som det københavnerkvarter, man ofte hører dårligt om i medierne, men som et område med charme, skævheder og et mangfoldigt menneskeliv. Dét er Nordvest.

ISBN 9788793758162
Udgivelse: 17/12/2018
Pris: 199,95
Sidetal: 172
Alle billeder af Roberts Osis
Layout: Rolf Skov Madsen

Kategorier: ,

Beskrivelse

“Hvis man skal tro det billede, der tegnes i medierne, har Nordvestkvarteret et lidt blakket ry. Man hører for det meste om hærværk og om tomme industribygninger, der ikke bliver renoveret. Men det er ikke, hvad jeg oplever, når jeg går tur i området med kameraet hængende over skulderen.

Med Nordvests gader har jeg foreviget liv og mennesker, som jeg har mødt på min vej. Jeg er tiltrukket af Nordvests behagelige charme og af de basale og traditionelle skævheder, jeg får foræret på mine gå- og cykelture i området. Jeg vil dokumentere kvarteret, som det er, og jeg søger hverken drama eller spænding for at få det til at tage sig anderledes ud.

Mit navn er Roberts Osis, og jeg er det, man kalder en gadefotograf. Jeg elsker København, og siden 2015 har jeg fotograferet byens gader, simpelthen fordi jeg ikke kan lade være. Jeg fokuserer på at fange nuet – det, der sker lige nu og her. Det, der er genkendeligt for alle, der bor eller kommer i Nordvest.God fornøjelse.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordvests gader”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...