Neja og manden i tårnet

DKK 229,00

Ungdomsroman af Vibeke Marx

Neja er 12, hun bor i en skodlejlighed, hun går i tøj fra Kirkens Korshær og har ikke engang en telefon. Hendes liv er fyldt med spørgsmål: Hvad er der blevet af hendes storebror? Hvor er hendes far? Hvem tilhører den vrede stemme, som råber ad hende hele tiden? Hvad er det hendes mors klamme bofælle handler med? Og det allermest uhyggelige: Hvad foregår der i Frelserkirkens tårn, som hun gang på gang lister sig op i, selv om hun er dødsens bange?

Neja og manden i tårnet er en historie om fattigdom og fantasi, om at være lidt for ivrig og lidt for angst og om venskab og overlevelse.

»Blandingen af humor og alvor er lykkedes til fulde.«
– Bognørden ❤️❤️❤️❤️❤️

»Bogen fik mig, må jeg indrømme. Jeg kneb en tåre, mens jeg læste den, for de findes jo, de børn, som er udenfor og må klare sig på trods.«
– Dansk Bibliotekscenter, lektørudtalelse

»En rigtig fin og ikke alt for lang ungdomsbog som jeg vil give videre til min bonusdatter på 12 med det samme. Sproget er nemt og letlæseligt og historien er spændende.«
– Bogrummet ⭐️⭐️⭐️⭐️

Neja og manden i tårnet
1. udgave, 2. oplag
Hæftet, 135 x 210 mm
ISBN 9788793628199

Udk. 30. november 2017
188 sider / 229 kr

Kategori:

Beskrivelse

Vibeke Marx_Neja for alvor

Vibeke Marx, f. 1948, er uddannet fritidspædagog og debuterede i 1982 med Så længe du bor her. Siden har hun, foruden romaner og noveller, skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, fx: trilogien Mørkemøder, Bjerget brænder og Memory om livet og mystikken på et børnehjem, Speeder om en gruppe unges leg med døden og Maskerne om en bortførelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Neja og manden i tårnet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...