Nedriverne

DKK 299,00

Roman af Stinus Olesen

Udk. 30. september 2020

Erik og Britt er gift og bor i kolonihaven. Hun samler på sommerfugle, han er nedriver, og om vinteren deler de generator med Stanley. En dag bliver Erik mistænkt for at fede sin kone op, og nu er hele Amager på sagen for at undersøge, hvad det her drejer sig om. Imens tumler Erik fra sted til sted som en rejse ned i tiden. Er Erik på flugt eller bare på vej hjem, og er Britt ved at blive stripper?

Nedriverne foregår på en Christianacykel, på Amagerbrogade, i Vinkelhusene, i Christianshavns Beboerhus og på Hovedbanegården. Erik maler sig vej igennem byen, men hvor længe kan en blå fugl overleve på Amager?

Nedriverne er en roman om sammenhold og adskillelse, om at lede efter 90’erne og om at være menneske med forvrængede følelser. Bogen er en del af Stinus Olesens romanserie om Københavns skæve eksistenser. Serien tæller desuden bøgerne Voksenværk og Amager elsker os ikke længere.

Nedriverne
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938526
Udk. 30. september 2020
Hæftet, 127 x 200 mm
240 sider / 299 kr
Redaktion: Alma Bay Skjoldborg

Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Stinus Olesen_Amager elsker os ikke længere

Stinus Olesen, f. 1975, begyndte med at skrive digte og teater. Romanen Voksenværk (2017) er hans skønlitterære debut og første bind i en roman­serie om skæve eksisten­ser i København, der udover Nedriverne også indbefatter Amager elsker os ikke længere (2020).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nedriverne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...