Natskrig

Af
Ryd
Natskrig_Rune Stefansson,

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rune Stefansson_Natskrig

Om forfatteren


Rune Stefansson (f. 1971) er cand.mag. i litteraturvidenskab. Ud over fire bind i Marcelo Krankl-­serien på Byens Forlag (2011-2016) har han udgivet Sydamerikas sjæl (Tiderne Skifter, 1998). Forfatter og freelancejournalist, bosiddende i Bilbao. Foto: Peter Kragballe

Beskrivelse


En mand dør under et langt brusebad. En underbo aflives i Bilbao under corona-pandemien. En kvinde på Frederiksberg skriger hver nat. En ung mand får klemt halsen uden for Christiania. En professionel fodboldspiller findes dræbt i Roskilde. En erotisk affære ender tragisk ved Stillehavet i Peru. En bamse bortføres under et højskoleophold i Svendborg.

Rune Stefansson tager læseren med rundt i Danmark, Spanien og Sydamerika i denne samling af hæsblæsende, overraskende og saftige krimifortællinger, der blander virkelighed og fiktion.

Flere af de korte krimier er inspireret af Edgar Allan Poes små psykodramaer fra 1800-tallet. En anden fortælling sender hilsner til Sherlock Holmes’ eneste sag om matchfixing. Rune Stefansson låner ligeledes fra Fjodor Dostojevskijs Forbrydelse og straf – en krimi, hvor vi følger gerningsmanden før, under og efter forbrydelsen.

Natskrig
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 127 x 200 mm
ISBN 9788793938700

Udk. 27. august 2020
256 sider / 259 kr
Redaktion: Emilie Morgenfrue Eidelbus Larsen
Omslag: Karin Lindberg
Sats: Henrik Tjørnelund Brandt

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart