Molks hævn – Xanas Bog 2

Af
Ryd
, , ,

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søren Juhler_Tidens fange - Xanas Bog 1

Om forfatteren


Som journalist på TV 2 Nyhederne har Søren Juhler i 25 år lavet indslag om den virkelige verden. Men der findes en anden verden med chokerende sensationer, der aldrig bliver til breaking news i medierne. Det er fantasiens verden, som Søren Juhler nu endelig får mulighed for at rapportere fra i sin populære fantasyserie Xanas Bog. Tredje bind er allerede under udarbejdelse.

Beskrivelse


Fantasyroman af Søren Juhler

Udk. 31. maj 2021

Alle ved, at små ting kan skabe store forandringer i verden. Men ved du også, at selv de aller­mindste begivenheder på en rejse til fortiden kan ændre alt i nutiden? Derfor har Xana og Lucy givet ­hinanden et løfte: De vil aldrig rejse i tiden igen!

Men et sted i universet findes en lille, rund sten, der ifølge ­ældgamle profetier kan skrue tiden tilbage og forhindre katastrofer. I de forkerte hænder er dommedagsstenen et magtfuldt våben, der kan skrive hele verdens­historien om. Og truslen vokser, da Dante finder en bog, der tyder på, at deres gamle fjende allerede er i fuld gang.

Molks skygge hænger igen over Klosterby, og en ny ­tidsrejse er nødvendig. Men hvem tør udfordre Molk i det endelige opgør?

Molks hævn – Xanas Bog 2
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788794141291
Udk. 31. maj 2021
Hardback, 140 x 216 mm
360 sider / 249 kr
Omslagsillustration og vignetter: Bob Katzenelson
Redaktion: Kassandra Maria Pharès

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart