Mit Lolland-Falster

DKK 349,00

Fotobog af Mads Hagen

Udk. 15. oktober 2021

Som professionel naturfotograf tænkte Mads Hagen: Hvem der bare kunne tage til Kenya, Svalbard eller dybt ind i Borneos jungle og komme helt tæt på giraffer, isbjørne og orangutanger. Med fingeren på aftrækkeren servere verdens rigdom af farver og forunderlighed for betagede dokumentarseere hjemme i stuerne.

Men det havde mange andre før ham jo gjort. Hvad hvis man i stedet gik til det lokale og velkendte med samme ambition: at vise naturen som noget eksotisk og dyrebart? Med den tanke pakkede Mads Hagen sit kamera og sit arsenal af camouflage og skjul og gik undercover på de naturrigeste egne af sin hjemstavn Lolland-Falster.

Tre år senere blev det til denne bog – Mit Lolland-Falster – der er en genopdagelse af den danske naturs skønhed og skrøbelighed. Billederne i bogen er alle taget på de to øer og udgør fotografens personlige vision, men uanset hvor man bor i landet, vil man kunne genkende motiverne. Alt fra sommerfugle til havørne, bøgeskove til hule træer, vandkantens vadefugle til grævlingen i nattemørket – alt det, der udgør det danske landskab, viser sig sjældent så smukt som i bogen her.

Mit Lolland-Falster
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788794215114
Udk. 15. oktober 2021
188 sider / 349 kr.
Hardback, 240 x 300 mm

Beskrivelse

Foto: Karsten Meyer

Mads Hagen (f. 1998) er vokset op på Lolland-Falster og er professionel naturfotograf. Hans mission er, via sine billeder, at inspirere til ture ud i naturen. Desuden er han ambassadør for DOF BirdLife Danmark og vil med sin fotografi sætte fokus på truede arter herhjemme i Danmark såvel som ude i verden.

www.madshagen.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mit Lolland-Falster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *