Mentale monstre erobrede Europa

DKK 279,00

af Esben Suurballe Christensen og Andreas Brøns Riise

Historien om Liverpools bristede mesterskabs-drømme og pokalen med de store ører

Ét point fra mesterskabet og en Champions League-pokal. Det var bundlinjen for Liverpool F.C., da anfører Jordan Henderson efter sæsonen 2018/19 løftede pokalen med de store ører op mod Madrids nattehimmel i forløsende jubel og lettelse. Forud var gået ti måneder med det mest hektiske mesterskabs- og Champions League-ræs i Liverpools historie.

Denne bog dokumenterer kamp for kamp, hvad der skete på banen, på tribunerne og i hovedet på de to forfattere og Liverpool-fans, inden Jürgen Klopps mandskab endelig kunne sætte pokalen i trofæskabet. Og hvilken én af slagsen.

Mentale monstre erobrede Europa
– Historien om Liverpools bristede mesterskabs-drømme og pokalen med de store ører
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793758681

Udgivelse: 09/08/2019
Hardback
192 sider / 279 kr

Redaktion: Jonas Knudsen
Omslag og layout: Karin Linberg // karin-linberg.com

Kategorier: ,

Beskrivelse

MENTALE MONSTRE EROBREDE EUROPA

Esben Suurballe Christensen (f. 1978) er uddannet socialpædagog med PD i Psykologi og Liverpool-fan siden 1986. Forfatter til bøgerne Slået omkuld af Oasis og Liverpool i blodet. Anmelder og skribent for musikmagasinet Gaffa og indehaver af musikbloggen musiknonstoptilslut.dk.

Andreas Brøns Riise (f. 1982) er uddannet journalist og Liverpool-fan siden 1993. Chefredaktør for Redmen Family siden 2015. Desuden medvært på Premier League-podcasten De Falske 9’ere.


“Der er mange måder. Mange vinkler. Mange skriveudtryk og -kneb man kan benytte, når man på bogform skal dokumentere ikke bare en fodboldsæson, men den mest betydningsfulde fodboldsæson for Liverpool Football Club de seneste 30 år. Vi valgte at gøre det med en – forhåbentligt – humoristisk og indlevende pen. På én gang distancerende og følelsesmæssigt udleverende.”

– Uddrag fra Mentale monstre erobrede Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mentale monstre erobrede Europa”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...