Mens vi sover

DKK 199,00

Roman af Connie Warnick Aagaard

Der findes to ting, vi alle må overgive os til: søvnen og kærligheden.

Søvnforskeren Albert mener, at mennesker med søvnproblemer kan hjælpe hinanden ved at udveksle deres drømme. Hans teori er, at vi i søvnen alle befinder os i et fælles søvnhav, hvor vores drømme kan overlappe hinanden. Med seks vidt forskellige patienter i en søvngruppe skal teorien nu stå sin prøve.

Men Albert har ikke taget højde for, at han også selv drømmer og dermed bliver del af sit eget forskningsprojekt. Eller at det i endnu højere grad griber ind i hans velordnede forskerliv, da han forelsker sig i én af søvngruppens medlemmer; den franskfødte Gaia, der lider af mareridtsagtig søvnterror.

Da Gaia forsøger at finde årsagerne til sin forstyrrede søvn i fortidens Paris og forsvinder dér, rejser Albert efter hende …

MENS VI SOVER er en roman om dét, vi alle har brug for: søvn og kærlighed.

ISBN 9788793758049
Udk. 7. december 2018
299 kr / 304 sider
Redaktion: Julie Hægstad Hansen & Marie Lerche
Omslag: Katrine Skriver Christensen

Kategori:

Beskrivelse

Connie Warnick Aagaard, f. 1958, er cand.phil. i litteraturhistorie og journalist og har gennem en lang årrække arbejdet freelance for DR. Den skønlitterære debut i 2012 var med romanen Tolv måneder, der i Weekend­avisen blev betegnet som „en læseværdig roman om et menneskes beslutning om at tage sin skæbne på sig.“ Mens vi sover er forfatterens anden roman.


“Så går han tilbage til computeren og åbner filen Gaias vågne nætter. Observere, registrere, analysere. Det er sådan, han arbejder, det er sådan, han fungerer. Men så er det åbenbart også lige nu og lige her, at hans egne systemer revner og krakelerer …”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mens vi sover”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *