Malaria

DKK 299,00

Spændingsroman af Jens Strandbygaard

Lægen og iværksætteren Oskar Plum har efter et livsfarligt ophold i Nigeria opfundet en ny og revolutionerende kur mod malaria, som vil redde tusinder. Men før han kan få den på markedet, skal han hente kapital. Masser af kapital. Og investorerne giver ikke ved døren. Han tvinges til at ansætte eksperten Dan Felling, der viser sig at være ligeså farlig, som han er grådig. Oskar kastes ud i et hæsblæsende drama, hvor han ikke bare kæmper for sine aktier, men også for sit liv.

MALARIA er en velkomponeret og overraskende spændingsroman, hvor intet er, hvad det giver sig ud for.

ISBN 9788792999665
Udgivelse: 04/10/2017
Sidetal: 374
Pris: 299,95
Redaktion: Martin Kalkerup
Omslag og sats: Rolf Skov Madsen

Kategori:

Beskrivelse

JENS STRANDBYGAARD, f. 1970, er iværksætter og fagbogsforfatter, men fik i 2017 sin skønlitterære debut med spændingsromanen Mekkalinjen.


“Kingsley sad så tæt på, at jeg kunne mærke hans krop mod min. Han rystede. Og jeg vidste hvorfor. Den næste, der ville ligge der på gulvet, ville enten være ham eller mig. Det var ikke et spørgsmål, om det skete. Det var kun et spørgsmål om hvornår. Det vidste vi begge. Udenfor kunne jeg høre en motorcykel, der nærmede sig. De eneste i området, der kørte motorcykler var fra Jamā’at Ahl as-Sunnah lid-Da’wah wa’l-Jihād’. Jeg kunne ikke arabisk, men jeg kendte til gruppen, og jeg vidste, at det betød noget i retning af ‘Gruppen af sunni-mennesker for bøn og Jihad’. I dag kalder gruppen sig bare Boko Haram. […] Det var en ny gruppe, og vi havde hørt rygter om dem oppe i Baga, men der var mange oprørsgrupper rundt omkring, og vi havde ikke lagt noget særligt i det. Desuden havde vi hørt, at de opererede længere mod sydøst.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malaria”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...