M-alene

Af
Ryd
,

Anmeldelser


 • Rita Pedersen

  En skøn bog, som overrasker med masser af detaljer, uden den bliver for langhåret.
  Man føler næsten man kender hovedpersonen, ikke mindst fordi det er en bog, der giver stof til eftertanke. Man får hele tiden lyst til at vide mere, netop fordi den overrasker fra begyndelse til slut.
  Så nu er det bare at vente på forsættelsen, som forhåbentlig kommer snart.

 • Charlotte

  Virkelighedsnær og relevant. Og dejlig renset for klynk. Sætter tankerne igang på bedste konstruktiv vis med humor og selvironi uden at tage brodden af et alvorligt emne.

 • pia obel

  Indsigtsgivende og realistisk – flere gange kunne jeg genkende episoder fra mit eget liv. Også anbefalelsesværdig, fordi den er perspektiverende og udømmende. Derudover er den letlæselig. Godt skrevet Mette Boysen.

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Om forfatteren


  Mette Boysen er civilingeniør med mere end 25 års ledelseserfaring fra større danske virksomheder. Hun er medforfatter til bogen Myter om Magten (Gyldendal, 2012) om kvinder i topledelse. M-alene er hendes første roman.

  Beskrivelse


  Malene er single og karrierekvinde med stort K og stor succes. Som eneste kvinde i ledelsen er hun one of the boys med stort ansvar, rejser og god løn. Jobbet er på mange måde alt det, hun har drømt om og knoklet for at opnå. Alligevel er der noget, som føles forkert.

  M-alene er en roman om at føle sig alene i en mandeverden fyldt med dilemmaer og hyggesexisme. Romanen stiller skarpt på det at være kvinde i toppen af erhvervslivet med alle de fordele og ulemper, det medfører, og tager læseren med ind på de bonede gulve.

  M-alene
  1. udgave, 1. oplag
  ISBN 9788794215053
  Udk. 29. september 2021
  Hæftet, 135 x 210 mm
  192 sider / 199 kr.
  Redaktion: Line Nielsen

  Omslag: Michelle Rivas

  Du kunne også være interesseret i...

  Shopping Cart