Lykkebillet

DKK 299,00

Roman af Naja Roos

Byggelederen Kira har sagt ja til et nyt job og flytter midlertidigt fra ­København til Nuuk, hvor hun møder arkitekten Desmond. De er på mange måder hinandens modsætninger, men en fælles mistanke om korruption på byggepladsen forener dem. Sammen graver de efter sand­heden, og det står snart klart, at de er på sporet af noget.

LYKKEBILLET er en romantisk spændingsroman sat i scene i Grønlands store natur og i krydsfeltet mellem dansk og grønlandsk kultur.

1. udgave, 1. oplag
ISBN  9788793758353

Udgivelse: 26-04-2019
299 kr / 280 sider
Redaktion: Sarah Elgaard

Kategori:

Beskrivelse

NAJA ROOS, f. 1969, er lærer og bor nord for København. Hun har tilbragt det meste af sin barndom i Nuuk og har siden fulgt tæt med i Grønlands udvikling og landets relationer til Danmark. Lykkebillet er hendes debut­roman.


Uddrag fra Lykkebillet:

”Du har kørt rundt i byen i taxa. Har du overhovedet set noget af fjeldet? Havet? Mulighederne?” Des var insisterende. ”Ja, jeg ved godt, du var inde i fjorden med Mulle, men hvad nåede du at se? Giv det et par dage og prøv at få øje på de gode ting. Det er ulykkeligt med alle de små, der holder til ved socialarbejdernes bod i bymidten, når det er lønningsdag. Der, hvor Anna også arbejdede, første gang hun var heroppe. Og Lars Henningsens indskrænkede, kolonialistiske …” Han rystede på hovedet. ”Tag dig ikke af ham, han er en indbildsk nar. Men Itta, hun er noget særligt.” Des fik talt sig varm. ”Kom med mig og oplev alt det andet. Vi tager ind i fjorden, ind til byggepladsen og så videre ind. Vi tager mad og fiskegrej og et telt med, så du oplever det skønne ved Grønland.” Forestillingen om et lille telt hang imellem dem, da Des holdt inde. Kira ville sige nej, men da hun kiggede ned og så sine fødder pakket ind i de nye solide støvler, kunne hun ikke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lykkebillet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...