love story

DKK 299,00

Roman af Marie Ulrich

Udk. 14. januar 2021

Nyuddannede Mona får job som korrekturlæser hos Surface Media, hvor der er højt til loftet, men underligt trangt. Mona vil transformeres. Den profilerede, flirtende journalist Henrik synes perfekt til formålet, men snart bliver det mudret, hvem der bruger hvem – og til hvad. Én ting står klart: Mona er parat til at udslette sig selv for at blive elsket.

love story følger en ung kvindes ambivalente kamp for at tilpasse sig – på jobbet, i kærlighedsforholdet, i voksenlivet. Det er en roman om løstansatte og ledere og arbejdspladsens ufri identiteter. Om at foragte at blive set på og længes efter at blive set.

»Fortællerstemmen er humoristisk, og fortællingen har et godt tempo … Et velskrevet portræt af en kvinde, der brænder nallerne på en kynisk og sexistisk branche.«
– Dagbladet Information

love story
1. udgave, 2. oplag
ISBN 9788794084079
Udk. 14. januar 2021
Hæftet, 127 x 200 mm
292 sider / 299 kr
Redaktion: Signe A.R. Hansen
Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Marie Ulrich_love story

Foto: Lise Ulrich

Marie Ulrich er født i 1988 og uddannet cand.mag. i dansk. Hun har skrevet om kulturstof på freelancebasis siden 2011 og var fra 2017 til 2020 ansat i TV 2’s nyhedsafdeling som korrekturlæser og sprogkonsulent. love story er hendes debutroman.


Da jeg forlader stuen for at hente flere chips, er han der, han står i gangen med Linn, det er ikke et jump scare eller noget, måske har jeg bare drukket lige tilpas. Jeg siger hej. De er ved at lægge overtøjet. »Vi mødte hinanden nede på gaden,« siger Linn og omfavner mig. Henrik omfavner mig ikke, han løfter hånden foran mit ansigt med en bordtennisbold i spænd imellem pege- og tommelfingeren, som var den en lille klode, og han en almægtig gud.

— love story

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “love story”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...