Kvotekvinde

Af
Ryd
,

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Estrid Dyekjær_Andres liv

Om forfatteren


Estrid Dyekjær, f. 1979, er opvokset i Esbjerg, men har siden slået sine folder i Århus, Dublin, Virum og Helsingør. I dag har hun slået rødder på Nordsjællands naturskønne kyst – som forfatter på fuld tid. Debutromanen To liv udkom på Byens Forlag i 2019 og har siden bragt hende vidt omkring med foredrag, læsekredse og litterære samarbejder. Hun har været med i opløbet om flere debutantpriser og var i 2020 blandt de ti nominerede til bibliotekernes Edvard P. Prisen. I 2020 modtog Estrid desuden Skulderklaplegatet, der uddeles til skønlitterære forfattere ud fra kriterier om litterær kvalitet på dansk. Følg Estrid Dyekjær på: facebook.com/estriddyekjaer instagram.com/estriddyekjaerforfatter www.estrid-dyekjaer.dk

Beskrivelse


Roman af Estrid Dyekjær

Udk. 18. juni 2021

Anja har en plan!

Kandidatgraden er i hus – karrieren godt i gang. Og så er hun endelig single, selvom ekskæresten Max huserer i samme firma og er mindst lige så irriterende, som da de boede sammen.

Der er styr på det hele, indtil to lyserøde streger viser det modsatte. Graviditeten er ikke planlagt, lejligheden ikke egnet, og drømmefyren, hun mødte i blodbanken, er ude af billedet.

Anja skal justere alle planer og finde sin egen vej i det åbne kontorlandskab, hvor salgsbrochurernes glittede papir kun overstråles af den nye direktørs brede smil.

Kvotekvinde
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 132 x 205 mm
ISBN 9788794141529

Udk. 18. juni 2021
264 sider / 279 kr.
Redaktion og omslag: Michelle Rivas

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart