Korsborg – en asakrimi

(2 kundeanmeldelser)

DKK 329,00

Krimi af Rune Stefansson

Ved de asatroendes blótplads i Korsborg Skov opdager præstesønnen Jacob en rødhåret kvinde hængt op i et asketræ. Løkken sidder om hendes ankler, halsen er skåret over, og blodet løber ned i en balje. Er hun halalslagtet eller ofret til de gamle guder? En soldaterveteran finder en torshammer ved gerningsstedet.

Kriminalassistent Ingerlise MacArthur frygter flere ­ofringer. Den kvindelige præsts bil går op i flammer. Nær trætemplet Ravneborg tænder nogen bål i regnvejr. En kristen sekt, Pottemagerne, køber torshammere, og sektens kors smadres.

En kvindelig blogger med muslimsk baggrund løber en tur i skoven. En transkønnet asagode sætter sig ud for at meditere efter mørkets frembrud. Natten bliver blodig, og soldaten stikker af fra sin skov. Jacob og Ingerlise leder efter spor.

KORSBORG er en historie med asatro i fokus. En krimi med offerdrab og rituel sex. En fortælling om at søge svar i fortiden. Og om tusind års troskamp mellem korset, halvmånen og hammeren.

Korsborg
1. udgave, 1. oplag
Hæftet
ISBN 9788793758704

Udgivelsesdato: 13-11-2019
444 sider / 329 kr
Redaktion: Anne Badsberg Nielsen
Omslag: Karin Lindberg

Kategorier: ,

Beskrivelse

Korsborg_Rune Stefansson

Rune Stefansson (f. 1971) er cand.mag. i litteraturvidenskab. Ud over fire bind i Marcelo Krankl-­serien på Byens Forlag (2011-2016) har han udgivet Sydamerikas sjæl (Tiderne Skifter, 1998). Forfatter og freelancejournalist, bosiddende i Bilbao.


Pressen skrev om Marcelo Krankl-serien:

BLOCKBUSTER (2011)
»Stefansson minder om Peter Høeg.«
Jydske Vestkysten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BABY RASTA (2013)
»Siderne vender sig selv. Slug bogen!«
— Politiken ❤️❤️❤️❤️❤️

DEN SIDSTE OLIE (2016)
»Underspillet morsomt … En vedkommende historie med storpolitisk bagtæppe.«
— Politiken ❤️❤️❤️❤️

HØJT SPIL (2016)
»Emnet er skræmmende realistisk, handlingen Hollywoodsk og film noir-agtig.«
— Bogblogger.dk


“Det var en halv time før solnedgang. De kørte i Maries bil, en sort Peugeot, ikke helt ny. De rullede ned mod søen i retning af stendyssen. Marie vendte bilen mellem nogle træer på den snævre grusvej, grenene peb mod dørene i passagersiden. Så holdt de ind til siden. De skulle være klar til at komme væk i en fart. Nede ved bredden var der tændt bambusfakler. – Hvad nu, hvis nogen kommer forbi? spurgte Marie. Hun var ved at iføre sig sit velforede jægertøj. – Det gør der nok ikke, svarede Tatiana, der efterlod sin bh og sine trusser på bagsædet. Marie satte sit lange, rødblonde hår i en hestehale og hankede op i sit gevær, remmen om skulderen.”

— Korsborg

2 anmeldelser af Korsborg – en asakrimi

  1. Kristian

    Endnu en rigtig god bog fra Rune Stefansson

  2. Morten

    Super bog, rigtigt god dansk forfatter som er værd at holde øje med.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...