Kastanjerødder

(1 kundeanmeldelse)

DKK 299,00

Ungdomsroman af Elvin Misimović

Udk. 30. november 2020

Hvis Yngve skulle være et dyr, ville han være en hare. Carl vil gerne være en svane – de er så pæne – men han er nu mere som en skildpadde. Dahoud er en puma, dét er der ingen tvivl om.

På sin 11-års fødselsdag flytter storbydrengen Yngve til den lille jyske by Kastanje med sin far. Her bliver han hurtigt venner med skolens tykke dreng Carl og den fodboldglade Dahoud, der som Yngve også betragtes som en fremmed i byen. Da en tragedie rammer lokalsamfundet, bliver drengenes identiteter og venskaber sat på prøve.

Kastanjerødder er Elvin Misimović’ humoristiske og brogede roman om ungdommens sorger og rus. En hjertevarmende coming-of-age-historie med fokus på venskaber, tilhørsforhold og livets små som store absurditeter.

Kastanjerødder
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938908
Udk. 30. november 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
332 sider / 299 kr
Redaktion: Søs Jørgensen
Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Elvin Misimović_Kastanjerødder

Elvin Misimović, f. 1991, er romanforfatter, manuskriptforfatter og filminstruktør. Han debuterede med romanen At flygte i foråret 2020.

Misimović er bosat i Frederiksberg, er uddannet cand.comm. fra RUC og har tidligere arbejdet både med fiktions- & reklamefilm.


»Midt i matematiktimen, drengene havde pjækket fra, døde Sven. En blodprop i hjernen slog ham ud. Han var halvvejs i en ligning på tavlen, da han spurgte ud i lokalet, om der var nogen, der var i gang med at riste toast. Det blev der nødt til at være – han kunne unægteligt dufte toast. Brændt toast. Bagefter
tabte han kridtet, og hver gang han forsøgte at samle det op, faldt det ud mellem hans fingre. Børnene begyndte at grine, troede det var en joke, selvom Sven ikke ligefrem var verdensberømt for at fortælle vittigheder. Nok mere det stik modsatte. Til sidst sagde han en mærkelig lyd og landede på gulvet med begge øjne åbne.«

— udrag fra Kastanjerødder

1 anmeldelse af Kastanjerødder

  1. Christian

    Bogen var umulig at slippe når jeg først var gået i gang. Jeg vil klart anbefale Kastanjerødder, til alle jeg kender.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...