Kastanjerødder

Af
Ryd
Elvin Misimović_Kastanjerødder

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Elvin Misimović_Kastanjerødder

Om forfatteren


Elvin Misimović (f. 1991) er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet. Han har som film­instruktør og manuskriptforfatter lavet fiktions-, dokumentar- og reklamefilm. Sammen med sin familie flygtede han under den jugoslaviske borgerkrig i 1992 og har siden haft base på Frederiksberg, hvor han bor sammen med sin kæreste Julie. At flygte, der udkom i april 2020, er hans romandebut.

Beskrivelse


Ungdomsroman af Elvin Misimović

Udk. 30. november 2020

Hvis Yngve skulle være et dyr, ville han være en hare. Carl vil gerne være en svane – de er så pæne – men han er nu mere som en skildpadde. Dahoud er en puma, dét er der ingen tvivl om.

På sin 11-års fødselsdag flytter storbydrengen Yngve til den lille jyske by Kastanje med sin far. Her bliver han hurtigt venner med skolens tykke dreng Carl og den fodboldglade Dahoud, der som Yngve også betragtes som en fremmed i byen. Da en tragedie rammer lokalsamfundet, bliver drengenes identiteter og venskaber sat på prøve.

Kastanjerødder er Elvin Misimović' humoristiske og brogede roman om ungdommens sorger og rus. En hjertevarmende coming-of-age-historie med fokus på venskaber, tilhørsforhold og livets små som store absurditeter.

Kastanjerødder
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938908
Udk. 30. november 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
332 sider / 299 kr
Redaktion: Søs Jørgensen
Omslag: Karin Lindberg

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart