Jeg ser dig

DKK 259,00

Ungdomsroman af Anne-Mette Sohn Jensen

Forestil dig, at hele dit liv er planlagt fra vugge til grav. Allerede som 12-årig får du præsenteret dit fremtidige studie og job, hvem du skal giftes med, hvor du skal bo og dit gravsted. Et liv i stramt styrede rammer. Sådan er det i landet Kelind, hvor Josinda vokser op. Hendes far, Philip, er kansler og hjernen bag det kontrollerede samfund. Han styrer landet og Josinda med hård hånd. Han er overbevist om, at effektiviteten stiger, når alle ved præcis, hvad de skal. Og når fejltagelser kan medføre deportation.

Josinda er 18 år og særligt udvalgt til at studere genetik på universitetet. Udefra set er hun perfekt på alle måder. Men inderst inde er hun i tvivl om, hvem hun er, og hvad hun kan. Et uheld på en løbetur bliver starten på afsløringen af en stor hemmelighed, og hendes liv bliver aldrig mere det samme. Hun begynder at sætte spørgsmålstegn ved sin fars projekt, og hun begynder at forstå, at alt ikke er, som det ser ud på overfladen.

Jeg ser dig er en fortælling om at finde sig selv, når alt pludselig viser sig at være anderledes, end man troede.

Jeg ser dig
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 142 x 220 mm
ISBN 9788793758926

Udgivelsesdato: 16-12-2019
340 sider / 259 kr
Redaktion: Mathias Stensig Kristensen
Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Jeg ser dig_Anne-Mette Sohn Jensen

Foto: Anja Asmussen

Anne-Mette Sohn Jensen, f. 1973, er selvstændig kursusleder, underviser, foredragsholder, sangerinde, forfatter, gift og mor til to. Hun er uddannet pædagog og cand.pæd i pædagogisk psykologi. Jeg ser dig er hendes skønlitterære debut. Hun har tidligere udgivet bogen Dit sensitive barn – en guide til en bedre hverdag.


“Hun overser fuldstændig grenen, da hun drejer skarpt for at fortsætte sin rute i det udfordrende terræn. Som en pisk rammer den hende i højre øje med en kraft, der føles, som om øjet nærmest bliver flået ud af hovedet på hende. Hun stopper op, mærker sin høje puls blande sig med adrenalin og frygt. Det sortner for hendes øjne, og hun kan et øjeblik intet se. Fra det øje, hvor grenen har ramt, føles det, som om der løber væske ud. Tårer? Blod? Eller er der gået hul på øjet? Smerten er skarp, som intet andet hun har prøvet.”

Jeg ser dig, Anne-Mette Sohn Jensen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jeg ser dig”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...