Jæger

DKK 299,00

Spændingsroman af Walther Rebernik

Rato er ekssoldat fra Balkan. Han undrer sig over, hvor nemt alting er i Danmark. Nu står han i spidsen for en bande af eks-balkankrigere, der har taget magten i Københavns underverden.

Patrick er anklageren, der hader kriminelle. Han bøjer gerne reglerne for at opnå sine mål og har succes med sin kompromisløse stil. Men hans fortid truer med at indhente ham.

Markus lever på samfundets bund og har klaret sig uden CPR-nummer, siden han var 10 år.

Hannah arbejder som specialkonsulent for Politiet. Hun er dårlig til mennesker, men eminent til at opfatte detaljer, som ingen ellers ser.

Da en serbisk gangster findes brutalt myrdet på et toilet i ­Københavns Byret, og politiets chefanklager samtidig forsvinder sporløst, føres de fire meget forskellige skæbner sammen, og det ender i en kamp på liv og død.

JÆGER er en rå fortælling om forbrydelse og hævn – og om kærlighed, der opstår på de mest uventede steder. Handlingen starter i København, tager os til Sverige og ender i et blodigt opgør i Norditalien.

Jæger
1. udgave, 1. oplag
Hæftet, 142 x 220 mm
ISBN 9788793758650

Udgivelsesdato: 29-11-2019
372 sider / 299 kr
Redaktion: Jonas Knudsen
Omslag: Karin Lindberg

Kategorier: ,

Beskrivelse

Walther Rebernik_Jæger

Foto: Flemming Leitorp/Leitorp + Vadskær

Walther Rebernik, født 1972, er advokat i en af Skandinaviens førende advokatfirmaer. Han er desuden mangeårig karateudøver. Bogen tager afsæt i netop kampsportsverdenen, som er en snitflade til underverdenen, men samtidig en institution med helt særlige principper om ære og respekt. Dette har givet Walther Rebernik en unik indsigt i en verden, som de færreste kender til. Jæger er Walther Reberniks skønlitterære debut.


“Hun så ham skrå over gaden. Hen til den sorte bil, de kendte så godt. Hun hadede synet af den. Det var en eller anden amerikanerbil. En muskelbil. Sort som døden med koldt krom.
Han var henne ved bilen. Der lød et højt bip efterfuldt af den metal­liske lyd af fire dørlåse, der gik op på samme tid. Han vendte sig om. Så på hende. Pegefingeren igen.
Så en uventet ting.
En skygge rejste sig bagved den store mand.
Hun hørte et ord blive spyttet ud i natten:
– Skyldig!
En hurtig bevægelse.
Den store mand tog sig til halsen. Sorte streger forlod ham i voldsomme ryk. Han gled ned over bilen. Fik vendt sig om. Lå nu på ryggen på køleren, mens han tog sig til halsen. Øjnene først vilde. Så sløve.
Så forsvandt livet fra dem.”

– Walther Rebernik, Jæger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jæger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...