Ryd

Anmeldelser


Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Om forfatteren


Liselotte Michelsen, f. 1969, har en baggrund som journalist og redaktør og har været med til at skrive en række fagbøger, blandt andre Gyldendals Danske Filmguide (1998), Fotografens Øje (2009) og Gyldendals Filmleksikon (2010). Isfald er hendes skønlitterære debut. Hun har selv rejst i Andesbjergene og Arktis og erfaringer med de miljøer, som bogens handling udspiller sig i.

Beskrivelse


Under en bjergbestigning er Monica involveret i en ulykke. Hændelsen hjemsøger hende stadig ti år senere, hvor hun ikke kan finde sig til rette i kernefamilielivet. Hun møder Erik, der er optaget af fortællinger om polarforskere og drømmer om at skrive sig ind i historiebøgerne. Hans eget liv er dog langtfra eventyrligt. De længes begge efter at komme væk og rejser sammen til Svalbard. Men turen i den arktiske vildmark bliver mere udfordrende end forventet.

Isfald er et område på en gletsjer med særligt mange spalter – og det er en roman om rastløshed, angst og mod. Naturen bliver medspiller og modspiller for de to hovedpersoner, da de prøver at komme ud af det følelsesmæssige limbo, de hver især er havnet i.

»Romanen udvikler sig til himmelske højder, efterhånden som handlingen skrider frem. Den er skrevet i et utroligt smukt sprog, flot og poetisk fortalt, til tider som et helstøbt digt. Personerne kommer så tæt på, at man kan fornemme deres åndedræt, deres uro, deres medmenneskelighed. Dette er ganske enkelt en smuk bog, helstøbt, velstøbt og ikke mindst velfortalt.«
– Fyens Stiftstidende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

»Liselotte Michelsen debuterer med en fin roman om to mennesker, der på en tur i det arktiske Svalbard både udfordres af den benhårde natur og deres egne psykiske sprækker. Michelsen skriver spillet mellem de to personer vældig godt frem.«
– Politiken ❤️❤️❤️❤️

Isfald
1. udgave, 2. oplag
Hæftet, 137 x 213 mm
ISBN 9788792999719

Udk. 30. november 2016
238 sider / 299 kr
Redaktion: Rasmus Lund Nielsen
Omslag og sats: Sofie Raphael

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart