Influenca – en helt igennem troværdig og på ingen måde overdreven fortælling

DKK 299,00

Roman af Emil Hansen

Udk. 12. april 2021

Den nyuddannede journalist Carl Catarharrlia er arbejdsløs, og hans dage går med onani,  frysepizzaer og selvmedlidenhed. På vej hjem fra en mislykket date støder han ind i en gammel klassekammerat, der lever af at være influencer.

Influenca – en helt igennem sandfærdig og på ingen måde overdreven fortælling er et satirisk indblik i den absurde, men dybt fascinerende influencerverden. Og det hele er selvfølgelig sandt – med undtagelse af det, der ikke er.

Influenca – en helt igennem troværdig
og på ingen måde overdreven fortælling
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788794084833
Udk. 12. april 2021
Hæftet, 127 x 200 mm
316 sider / 299 kr.
Redaktion: Magnus Grimar
Omslag: Camilla Pedersen

Kategori:

Beskrivelse

Emil Hansen, f. 1992, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvorfra han dimitterede med ekstremt gennemsnitlige karakterer. I løbet af sin sparsomme karriere har han arbejdet med et væld af talentfulde mennesker, som alle på det kraftigste frabad sig at blive nævnt ved navn i denne sammenhæng. Influenca – en helt igennem troværdig og på ingen måde overdreven fortælling er hans debutroman, og han vil, såfremt anmeldelserne ikke lever op til forventningerne, vurdere, om det i samme moment skal være hans afskedsroman.


“Kuverten ligger i lommen. Linda har altid været en særling. Først i folkeskolen, hvor hun gemte sig bagerst i klassen. Nu som influencer, hvor hun bruger dagen på monologer foran mobilkameraet. Særlinge finder på særlige ting. Det er deres metier. Alligevel kribler det i mig for at finde simkortet frem. Jeg kigger rundt på de andre gæster i håbet om at få øjenkontakt med én, der på telepatisk vis kan slå fast, at nej, det er ikke et magisk simkort. Jeg ser kun en overvægtig tysker, der i én bid sluger en halv caféburger.”

– Influenca

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Influenca – en helt igennem troværdig og på ingen måde overdreven fortælling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...