I krig med politiet

DKK 269,00

Øjenvidneberetning af Arne Woythal

Korrupte og narkotikapåvirkede politifolk. Hyppige Taleban-­angreb. Nedskydning af skolebørn. Vejsidebomber. Sager om seksuelle overgreb på drenge. Henrettelser på åben gade. Men også venskaber og mødet med en spændende og fremmedartet kultur.

I KRIG MED POLITIET er kriminalassistent og krimiforfatter Arne Woythals øjenvidneberetning fra dagligdagen i Helmand-provinsen i Afghanistan. Her fungerede han i 2012 som mentor for kriminalpolitichefen i byen Gereshk.

Arne Woythal var en del af POMLT-enheden under Den Britiske Kampgruppe i den internationale ISAF-styrke. POMLT-enheden i Helmand betragtes som den farligste mission, dansk politi nogensinde har deltaget i.

ISBN 9788793758124
Udgivelse: 07/12/2018
Pris: 269,95
Sidetal: 200
Redaktion: Jonas Knudsen
Omslag: Katrine Skriver Christensen

Kategorier: ,

Beskrivelse

Arne Woythal, f. 1958, debuterede som forfatter i 2016 og har siden skrevet tre krimi­nalromaner, som har bragt en ny grad af realisme ind i krimigenren. Ud over at være forfatter arbejder han til daglig i Københavns Vestegns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet, ligesom han er international instruktør under Rigspolitiet og jævnligt har været udsendt til steder som Afghanistan, Irak, Kosovo og Libanon samt en lang række lande i Afrika.


“Alligevel følte jeg en vis anspændthed ved tanken om, hvor udsat en nødlandet helikopter ville være der midt i ørkenen, og jeg forestillede mig, at Taleban bare lå og ventede på, at vi skulle komme til at sidde som forsvarsløst bytte. Uvilkårligt dukkede scener fra filmen Black Hawk Down op i min bevidsthed.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “I krig med politiet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...