I Den Almægtiges navn

(2 kundeanmeldelser)

DKK 299,00

Roman af Wendy Smits

Hvad sker der, når Jehovas Vidner, muslimer og ateister kolliderer? Hvor længe kan man sætte familiens hensyn over sine egne? Hvor langt skal man gå for at hele sin krænkede ære? Hvad kan et venskab holde til, når man kommer fra vidt forskellige baggrunde og er dybt uenige om livets store spørgsmål?

I DEN ALMÆGTIGES NAVN er en roman om at vende tilbage til livet efter traumatiske oplevelser, om skyld og skam, om sex og kærlighed – hos unge med forskellige religiøse og etniske baggrunde. En roman om at begå sig i forskellige kulturer og de konsekvenser, det kan have, når tro, religiøsitet og kultur er meget langt fra hinanden.

ISBN: 9788793628953
Udgivelse: 12/10/2018
Sidetal: 299
Pris: 299,95

Kategori:

Beskrivelse

WENDY SMITS, f. 1965, er opvokset i ­Oudrup tæt ved Limfjorden. I Den Almægtiges navn er hendes anden roman. Debuten Fucking ­seksualitet blev udgivet i 2014, og enkelte karakterer optræd­er i begge romaner.

2 anmeldelser af I Den Almægtiges navn

  1. Bianca.Ravn

    “I den almægtiges navn” er en fantastisk spændende bog, som ikke kan slippes, når man først er gået i gang med at læse i den. Handler om venskab, kærlighed og et velfungerende liv der pludselig bliver ødelagt på grund af kultur, religion og misforståelser. En levende men også meget sørgelig historie der sætter gang i tankerne….
    Kan man hjælpe, støtte og ændre livet for disse piger og deres familier? Vil helt klart anbefale denne bog til alle!

  2. Britt Hvidtfeldt Lillelund

    Jeg har læst bogen I den almægtiges navn skrevet af Wendy Smits. Jeg kan stærkt anbefale alle jer læseheste derude at købe bogen. Det er en fantastisk god bog, skrevet i et godt sprog og delt i gode afsnit. Handlingen tror jeg alle vil have en mening om og en holdning til. Alle har jo en mening om religion. Samtidig en lille advarsel når I først starter på bogen så fanger den i sådan en grad, så man ikke kan lægge den fra sig fær den er læst.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *