I Den Almægtiges navn

DKK 299,00

Roman af Wendy Smits – udkommer 12. oktober

Hvad sker der, når Jehovas Vidner, muslimer og ateister kolliderer? Hvor længe kan man sætte familiens hensyn over sine egne? Hvor langt skal man gå for at hele sin krænkede ære? Hvad kan et venskab holde til, når man kommer fra vidt forskellige baggrunde og er dybt uenige om livets store spørgsmål?

I Den Almægtiges navn er en roman om at vende tilbage til livet efter traumatiske oplevelser, om skyld og skam, om sex og kærlighed – hos unge med forskellige religiøse og etniske baggrunde. En roman om at begå sig i forskellige kulturer og de konsekvenser, det kan have, når tro, religiøsitet og kultur er meget langt fra hinanden.

Varekategorier: ,

Beskrivelse

WENDY SMITS (f. 1965) er opvokset i ­Oudrup tæt ved Limfjorden. I Den Almægtiges navn er hendes anden roman. Debuten Fucking ­seksualitet blev udgivet i 2014, og enkelte karakterer optræd­er i begge romaner.

Uddrag

“I danskere tager ikke jeres religion seriøst,” siger Mohammed. ”I tænker kun på jer selv. Som dig, Bjarne, der blev konfirmeret for gavernes skyld.”
”Netop,” siger Hamza og griner, ”danskere er vantro!”
”Hold da kæft, det er jer muslimer, der er skøre i bolden og lader jer styre af magtliderlige imamer og tåbelige regler,” råber Christian, som har rejst sig og er blevet rød i hovedet.
”Ja,” råber Bjarne, ”det er så typisk, at religiøse fanatikere får lov til at styre, og så fralægger de sig ansvaret for alt det lort, som de finder på, og begrunder det med, at det sker i Den Almægtiges navn – og det gælder fandeme uanset, om Den Almægtige kaldes Gud eller Allah eller Buddha eller Jehova, eller hvad folk ellers kalder den, de beder til. Sådan noget bullshit!”
”Stop lige,” råber Hamza, ”jeg sagde bare det med vantro for sjov, men det lyder, som om der er nogen, der føler sig truffet!”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “I Den Almægtiges navn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *