Hvorfor skal skoletasken være så tung?

(1 kundeanmeldelse)

DKK 249,00

Et satirisk indblik i forældreskab

af Rikke Lindgaard

Hvor er Vincents gummistøvle blevet af? Hvor meget giver tandfeen i bytte for en tand? Hvilken ugedag er det bedst at ­kæmme for lus? Og er det virkelig rigtigt, at pesto oftere bliver spist op end hummus?

Disse og mange andre helt essentielle spørgsmål får du som læser ikke endegyldige svar på i ­denne bog. Til gengæld får du et satirisk indblik i indskolingsforældres digitale kommunikation med hinanden og personalet på deres børns skole – en privatskole i Kongernes Nordsjælland.

Hvorfor skal skoletasken være så tung? er en underholdende samling beskeder, der giver mulighed for at reflektere over aspekter som forældreskab, værdier og kommunikation.

»For tiden kan man have behov for noget at grine af. Det gør jeg af denne bog, selvom jeg i skrivende stund har læst den tre gange. Som forælder får jeg lidt røde ører, og som lærer virker nogle af beskederne næsten genkendelige.«
– Folkeskolen.dk

Hvorfor skal skoletasken være så tung?
– et satirisk indblik i forældreskab
1. udgave, 3. oplag
ISBN 9788793938397
Hæftet, 132 x 190 mm
Udk. 23. april 2020
201 sider / 249 kr
Redaktion: Jess Lindholm
Omslag: Karin Lindberg

Beskrivelse

Rikke Lindgaard_Hvorfor skal skoletasken være så tung?

Foto: Marlene Maiken

Rikke Lindgaard,  f. 1977, skriver passioneret, fantasifuldt og med skarp, varm humor om menneskelig adfærd inden for flere grene af litteraturen. Hun er mor til tre og uddannet dyrlæge. Hvorfor skal skole­tasken være så tung? er hendes debut.


Mor til Freja 0.B til alle forældre i 0.B:

Hej alle. Vi har en stor udfordring for tiden, da Freja er meget forvirret omkring, hvad tandfeen egentlig giver i bytte for en tand? Ifølge Freja er der stor forskel på, hvad de andre børn i klassen får. Hos os lægger tandfeen 50 kr under hovedpuden, når hun har hentet en tand om natten, men det er åbenbart meget forskelligt hjemme hos jer, lige fra 10 kr til en tur i Legoland for 1 tand. Hos nogle kommer tandfeen slet ikke, hvad gør I så? Kan vi ikke aftale at ensrette, hvad vi giver, og hvordan det gives?

— Uddrag fra Hvorfor skal skoletasken være så tung?

1 anmeldelse af Hvorfor skal skoletasken være så tung?

  1. Malte

    Denne bog er rigtig god. Hvis man godt kan lide en sjov bog så læs denne.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...