Hvor legen ender

DKK 279,00

Roman af Martin Ellermann

Udk. 11. juni 2020

En dreng flytter til børnenes by, hvor legetøjs­fabrikkerne dominerer, og hvor labyrinter af stisystemer gør, at du aldrig behøver krydse en vej. Her møder han Jesper, som bliver en ven og allieret op gennem barn- og ungdommen. Men byens trygge rammer og fabrikkernes blanke plastikklodser kan ikke tæmme den rastløshed, der bringer det værste frem i drengene. Her er stille – for stille.

Hvor legen ender er en roman om venskab, uforløst eventyrlyst og den kvælende tryghed i et lille samfund.

Hvor legen ender
1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788793938489
Udk. 11. juni 2020
Hæftet, 132 x 205 mm
203 sider / 279 kr
Redaktion: Olivia N. Nedergaard

Omslag: Karin Lindberg

Kategori:

Beskrivelse

Martin Ellermann_Hvor legen ender

Foto: Anne-Mette Vinter

Martin Ellermann, f. 1978, er forfatter og journalist og har studeret engelsk, filosofi, journalistik og amerikanske studier ved Syddansk Universitet, Ohio University og University of Amsterdam. Debuterede i 2018 med romanen Sommerdrys. I 2019 udkom ­Dræbende floskler.


»Der findes ikke noget værre end at være ny. Alt det, du kender og tror, du ved, blafrer væk under dig, og alle sanser sitrer og er på overarbejde for at afkode den ny virkelighed, der udspiller sin skæve handling foran dig. Jeg er ny. Og jeg hader det.

[…]

De gule og kønsløse karakterer bebor det lykkelige og farvestrålende univers. Deres blide smil står i kontrast til den ubudne lyskegle, der flakker dirrende hen over deres ansigter. Men vores indtrængen ryster dem ikke. Det her er deres hjemmebane.«

– Hvor legen ender

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvor legen ender”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...