Højt spil

DKK 299,00

En islandsk fodboldspiller bliver slået ihjel i Roskilde. En berømt fodboldleder dør på sin landejendom syd for München. Privat- opdager Marcelo Krankl og hans makker, Toni Toro, hyres først af FC Roskilde, derefter af FC Bayern München. Begge steder er der mistanke om matchfixing.

Kategorier: ,

Beskrivelse

hoejt-spil-500

Højt spil

Rune Stefansson

En islandsk fodboldspiller bliver slået ihjel i Roskilde. En berømt fodboldleder dør på sin landejendom syd for München. Privatopdager Marcelo Krankl og hans makker, Toni Toro, hyres først af FC Roskilde, derefter af FC Bayern München. Begge steder er der mistanke om matchfixing.

Fodbolden på globalt plan – fra små ligaer til de bedste hold i verden – er truet af syndikater fra Asien. I Bayern München sætter direktionen sig til modværge. De spiller højt spil. Og de skarpe kinesiske flækkeknive kløver.

Højt spil er en bloddryppende krimi om et omsiggribende problemkompleks i den globale sport: bestikkelse, trusler, vold og manipulation af resultater. Samtidig er bogen et intenst drama om, hvor langt mennesker vil gå for at ændre deres omdømme. En velfortalt roman om fodbold, lidenskab og kærlighed.

Marcelo Krankl er en kompromisløs, dameglad dansk-chilensk privatopdager. I Marcelo Krankl-serien er hidtil udkommet tre bind: Blockbuster, Baby Rasta og Den sidste olie. Seriens stærkt roste bøger kan læses uafhængigt af hinanden.

Se mere på Krankl.dk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Højt spil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...